MENU

Een individueel verblijf.Het gastenverblijf van Dominicanenklooster Huissen beschikt over 3 kamers voor 3 gasten. Wanneer u hiervoor boekt dan ben u te gast bij de paters. U geniet samen met de paters de warme middagmaaltijd. In de ochtend is er een gezamenlijk koffiemoment, waarbij ook de medewerkers aansluiten. Naast de dagelijkse vieringen, kunt u deelnemen aan de vaste activiteiten in het klooster zoals de cantorijrepetitie op woensdagavond of de zen-meditatie op donderdagavond.

Ervaar de rust en stilte en beleef de louterende werking van het dagelijkse kloosterritme. Ons gastenverblijf staat open voor iedereen die verlangt om in een omgeving van stilte en afzondering tot zichzelf te komen, zich aan studie te wijden of zich voor te bereiden op een belangrijke levenskeuze. U beschikt tijdens uw verblijf over een eigen kamer en deelt een keuken en huiskamer met eventuele andere kloostergasten.

Aanmelding voor een individueel verblijf in het gastenverblijf loopt telefonisch via de gastenbroeder Henk Jongerius (026 - 326 44 41, weekdagen tussen 17.30 uur en 18.15 uur. Belt u voor andere vragen dan over het gastenverblijf ons algemene nummer 026-326 44 22).
Bij geen gehoor kan het zijn dat de lijn bezet is. U verneemt dan echter geen in-gesprek-toon, vanwege het doorkiessysteem. Probeert u het enkele minuten later nogmaals.

Kosten 
Voor het gastenverblijf gelden de volgende verblijfkosten:
A € 35,00
B € 49,00
C € 59,00

Prijzen op basis van 1 persoonskamer, excl. btw en  €1,00 toeristenbelasting per persoon per nacht. Inclusief maaltijden, koffie en thee.
De tarieven zijn inkomensafhankelijk. Het A tarief geldt indien u (gezamenlijk) een inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Het B tarief is voor inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Het C tarief is bedoeld voor inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. 

Wilt u met een groep in het klooster verblijven?

Kijk voor de verschillende mogelijkheden op www.kloosterhuissen.nl/ruimte-huren>>

Voor overleg of een offerte kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Verhuur: 026-3264421 of accommodatie@kloosterhuissen.nl

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld