MENU

Inspiratie voor stichting Manteling

Van maandag 10 tot woensdag 12 juni streken 30 mantelzorgers via mantelzorgorganisatie stichting Manteling uit Middelburg neer in het Dominicanenklooster Huissen. Tijdens deze inspiratiedagen waren er voor de deelnemers diverse workshops, zoals een zangworkshop met Paula Vos en een meditatieworkshop met Theo Koster o.p. Daarnaast was er volop ruimte voor ontmoeting en uitwisseling. Tijdens hun afwezigheid werd de zorg die de mantelzorgers normaal verlenen overgenomen door zorgvrijwilligers, waardoor de mantelzorgers er onbezorgd een paar dagen tussenuit konden, wat als een enorm kado werd ervaren door de mantelzorgers. Na deze inspirerende dagen kunnen deze mantelzorgers er weer met hernieuwde energie tegenaan!

Meer over stichting Manteling Walcheren www.mantelingwalcheren.nl

Het Dominicanenklooster Huissen organiseert regelmatig in samenspraak met de opdrachtgever bezinningsdagen of inspiratiedagen voor bedrijven, instellingen en organisaties. Bijvoorbeeld voor vrijwilligers van Hospices, medewerkers uit het onderwijs of medewerkers en cliënten uit GGZ-instellingen.

Wilt u ook met uw organisatie in het Dominicanenklooster Huissen verblijven voor één of meerdere dagen bezinning, bezieling en beweging? We maken graag, samen met u, een programma op maat. Neemt u vrijblijvend contact op voor nadere informatie via 026-326 44 22 of info@kloosterhuissen.nl

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld