MENU

Vrij vertellen van je eigen levensverhaal

Verhalenverteller en docent stemexpressie Pete Pronk en geestelijk verzorger binnen de GGZ Margreet Roos begeleiden in het Dominicanenklooster Huissen mensen met een psychische aandoening. Het vertellen en vormgeven van het eigen werkelijke verhaal kan hen op vele manieren helpen op weg naar herstel. Het doe van deze vijfdaagse training 'Vrij vertellen van je eigen levensverhaal' is om mensen met een psychische aandoening een stem te geven en hen in hun kracht te zetten. Met name de open benadering en het gebruik van creatieve en expressieve werkvormen geven de mogelijkheid om essentiële stukken van het verhaal naar buiten te brengen, zichtbaar te maken en te delen. Zo kunnen de deelnemers zijn wie ze ten diepste zijn ...

De themaweek 'Vrij vertellen van je eigen levensverhaal' is voor iedere GGZ- of gelijkwaardige instelling te realiseren en kan op ieder moment van het jaar worden georganiseerd. De data zijn dan in overleg, het is wel van belang om tijdig contact op te nemen in verband met beschikbaarheid van kamers en werkruimte.

Het is ook mogelijk om individueel de themaweek te volgen. Kijk voor data op www.kloosterhuissen.nl/p/789

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Lees dan hier de brochure. Of neem contact op met Margreet Roos (M.Roos@parnassiagroep.nl) of Pete Pronk (petepronk@compaqnet.nl)
 

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld