MENU

Dominicanenklooster Huissen introduceert Zalige Zondagmiddag

De zondag heeft zo zijn eigen invulling. We gaan wandelen, fietsen, sporten; we bezoeken familie of een meubelboulevard; we gaan ter kerke of niet (meer); we vermaken of vervelen ons.

Voor allen die deze dag eens anders willen beleven, of die op zoek zijn naar een andere invulling van de zondag, niet naar de kerk, maar toch………organiseert het Dominicanenklooster Huissen op zondag 26 januari a.s. een ‘Zalige Zondagmiddag’.

Gelovigen, ongelovigen, strak in de leer, vrijzinnig, stille geesten of actieve werkers, atheïsten, Bijbelgetrouwen, filosofen, theologen, creatieve geesten en punctuelen zijn van harte welkom voor bezinning, ontmoeting, reflectie, een viering met woord en muziek en natuurlijk: een maaltijd!

Met o.a. Elske te Lindert, zang en muziek, Aalt Bakker en Theo Menting.

De ‘Zalige Zondagmiddag’ begint om 15.30 uur en eindigt rond de klok van 18.00 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten wat beperkt te houden.

Opgeven is niet noodzakelijk, maar gewenst. We willen graag van te voren een inscahatting maken hoeveel mensen we kunnen verwachten. Opgeven kan door een mail te sturen aan secretariaat@kloosterhuissen.nl
Graag tot zondag 26 januari!

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld