MENU

Maandelijkse koffieochtend door SWLingewaard, KBO Huissen en Dominicanenklooster

De vrijwilligers van de SWL van het Participatiepunt in Huissen, vrijwilligers van de KBO Huissen en Dominicanenklooster Huissen hebben de handen ineen geslagen voor een maandelijkse Koffieochtend
De maandelijkse Koffieochtend is voor iedereen die gesteld is op een praatje, waar de nadruk ligt op elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd. Ook kunnen er vragen gesteld worden aan de vrijwilligers van het Participatiepunt over allerlei zaken over bijvoorbeeld hulp of andere informatievragen.

'We weten dat er ook in Huissen behoefte is aan zo’n activiteit en we willen u dan ook vragen als u iemand in uw omgeving kent hem/ haar daarop te attenderen. Of nog leuker kom samen eens een kijkje nemen.'

De eerste keer zal zijn op:
Dinsdag 20 januari van 10.00-12.00 uur in Onder de Pannen, bijgebouw van het Dominicanenklooster Huissen ( voormalige wasserij van het klooster)  Stadswal 1  in Huissen.

Heeft u nog vragen of heeft u problemen met het vervoer loopt u dan gerust eens binnen bij het Participatiepunt Huissen op woensdag van 14.00- 16.00 uur bij Sancta Maria of op vrijdag  van 14.00- 16.00 uur bij de bibliotheek Huissen, Markt 13. Tijdens deze openingstijden kunt u ook bellen met de medewerkers 088- 2552530. Zij kunnen samen met u nadenken over oplossingen.

Zet dinsdag 20 januari  2015 alvast in uw agenda.  De andere data zijn binnenkort bekend en zullen in de volgende Bij de Tijd staan.

             

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld