MENU

Vrijwilligers in zonnetje gezet tijdens nieuwjaarsborrel

(Bron: Hét Gemeente Nieuws)
HUISSEN - Woensdag 14 januari om 16.30 uur lopen de gangen van de Dominicanenklooster in Huissen langzaam vol met vrijwilligers voor de jaarlijkse vrijwilligers Nieuwjaars borrel van Stichting Welzijn Lingewaard. Een gezellig drukte en grote opkomst dit jaar om gezamenlijk het glas te heffen en er samen weer een mooi jaar van te maken.

Inmiddels telt SWL zo'n 170 vrijwilligers die verbonden zijn aan de talloze initiatieven die inwoners van Lingewaard in de gelegenheid stellen elkaar te ontmoeten, activiteiten met elkaar te doen en elkaar te helpen en te ondersteunen. De vrijwilligers van de Repair Cafés, ParticipatiePunten met diverse activiteiten, Meldpunt, Hulpdiensten, Open Eetcafés, Koffieochtenden, Gezinsondersteuning, Over & Weer, Budgetcoaching, Informatie &advies, Mantelzorgactiviteiten en natuurlijk de Zorgvrijwilligers waren bovendien in de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

De 'hoed' werd afgenomen voor al deze vrijwillige inzet door directeur Koos van Silfhout van SWL en zijn team sociaal werkers. Een woord van dank voor hun tomeloze inzet en hetgeen SWL met hen gerealiseerd heeft in 2014 (en de jaren daarvoor). Daarna konden de vrijwilligers genieten van een heerlijke buffet en de wijn/bier proeverij verzorgd door het Dominicanenklooster. Ook konden vrijwilligers meedoen aan verschillende workshops in het Klooster zoals; zang, meditatie, bewegen en een rondleiding.

SWL kijkt terug op een mooie avond vol burger betrokkenheid en mooie samenwerking met het Dominicanenklooster Huissen!

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld