MENU

Streefbedrag behaald voor jongerenproject


We zijn blij te kunnen melden dat we het streefbedrag van € 6000,- hebben behaald voor de NLP trainingsweek voor jongeren via het crowdfundingplatform ‘Geloofinjeproject.nl’.
Na een eindsprint (de helft van het bedrag werd in de laatste week opgehaald) bleef de teller uiteindelijk stilstaan op een bedrag van € 6450,-. 78 donateurs droegen dit project, en daarmee deze jongeren, een warm hart toe en deden een donatie. We zijn alle donateurs zeer dankbaar voor hun gift!

Trainingsweek voor jongeren
Het bedrag werd ingezameld voor een trainingsweek voor jongeren. Tijdens deze training leren de jongeren weer in zich zelf te geloven, een realistisch en positief zelfbeeld te ontwikkelen, hun grenzen te begrijpen en dit zo te communiceren dat hier ook naar geluisterd wordt. Zij leren om hun talenten te ontdekken en zo in de praktijk te gebruiken dat ze er zelf (en vaak ook de omgeving) blij van worden.

Dit intensieve en afwisselende traject op maat biedt jongeren gereedschappen en oefeningen, waarmee ze duidelijker kunnen krijgen wie ze zijn en wat ze willen. Hierdoor wordt hun zelfvertrouwen vergroot, leren ze duidelijker en effectiever communiceren en leren ze op een constructieve manier om te gaan met positieve en negatieve gebeurtenissen in hun leven.

Dit betekent in de praktijk dat de jongeren merken dat het eigen gedrag positief verandert en dat ze beter met tegenslagen en spannende situaties weten om te gaan.

Enkele quotes deelnemers ban eerdere edities van deze trainingsweek:

“Het gaat deze week om kracht in jezelf. Die heb ik weer ontdekt. Het gaat om de kracht in jezelf én begrip voor jezelf. Het was fantastisch om aan deze week deel te mogen nemen.”

“Leerzaam, sensationeel, geweldig!”

“Zo waardevol dat er geen woorden voor zijn. Een manier om het leven en mezelf te omarmen en gelukkig te zijn”.

“Prachtig, een echt geschenk en een prachtige lokatie!"

“Super waardevol en leerzaam. Ik kan het nog niet helemaal omschrijven en verwoorden, maar ik ga als een mooier persoon hier weg. Daar ga ik mee aan de slag.”

“Sceptisch van te voren, sprakeloos naderhand!”

“Fantastisch. Bijzonder om zo onderdeel van een groep te voelen en en zorgeloos mezelf te kunnen zijn.”


Dankzij deze giften kunnen we dit project laagdrempelig aanbieden aan de jongeren. Zij betalen slechts een symbolische bijdage van €35,- voor de training en vijf dagen verblijf, maaltijden en ontspanningsactiviteiten. De overige kosten, zo’n €15.000 worden betaald met het bedrag dat opgehaald is met deze crowdfundingactie en donaties van verschillende fondsen.

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld