MENU

Programma's voor minima in het Klooster

Mensen met een smalle beurs

Ook dit jaar heeft het Dominicanenklooster diverse programma's voor mensen met een smalle beurs.

Bundel je kwaliteiten -
Inspiratieweek voor mensen met een smalle beurs

Het doel van deze week is om mensen met een smalle beurs de gelegenheid te bieden om een inspirerende week bij te wonen. Een week om positieve perspectieven en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Eigen talenten ontdekken, onderlinge uitwisseling, herkenning en versterking, op adem komen en stil worden, staan centraal in deze week. In een ongedwongen sfeer wordt de deelnemers een programma geboden dat hen de gelegenheid biedt om aan zichzelf toe te komen en aan zichzelf te werken. Er is gelegenheid om met mensen die in dezelfde situatie zitten ervaringen uit te wisselen; er is de mogelijkheid om het ritme en de kracht van het klooster te ervaren en er worden in de ochtend en de avond programma’s aangeboden om stil te staan bij de eigen kwaliteiten en om de eigen kracht te ontdekken, creatief bezig te zijn en meditaties te volgen.

Programma's speciaal voor mensen met smalle beurs 2015

Zomerinspiratieweek Bundel je kwaliteiten - voor vrouwen met een smalle beurs
In ieder mens schuilen prachtige kwaliteiten. Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn? En welke onvermoede talenten jij hebt? Het uiteindelijke doel van deze dagen is dat je bewust, met vertrouwen en plezier naar jezelf kijkt. Een unieke kans om al jouw kwaliteiten te bundelen. De bagage die je uit deze week meeneemt kan jou ondersteunen bij het zetten van nieuwe stappen en bij het ontwikkelen van een positieve kijk op je leven en toekomst.
31 augustus t/m 4 september 2015

Alle kleuren van de herfst:Vakantiedagen voor mensen met een minimuminkomen en hun partners
Laat je lekker verwennen door onze heerlijke kloosterkeuken. Ontdek of verdiep je creatieve talenten door in workshops te proeven aan het “schilderen met hart en ziel” of door je te laten horen met alle facetten van je stem. Geniet met je partner en de andere mensen in de groep van het samenzijn en de gesprekken met elkaar, maar ook van de sfeer van rust en stilte in het klooster.
5 oktober t/m 8 oktober 2015

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld