MENU

Je plek innemen geeft vrijheid

Door Erna Bakker

Verlang je naar meer harmonie met je partner, je ouders of een andere dierbare? Blijft je gezin van herkomst een terugkerend thema in je leven terwijl je al lang volwassen bent en zelf een gezin hebt?


Elk mens heeft het diepe verlangen verbonden te zijn met anderen en daarin een eigen, unieke plek in te nemen. Het kan dan ook heel pijnlijk of verdrietig zijn wanneer dat niet lukt zoals je dat graag zou willen. Het gaat hier vaak om oude patronen die je letterlijk van huis uit hebt meegekregen. Niks mis mee maar soms gaan oude patronen knellen en voelt het als een jas die te krap zit. Je voelt je belemmerd te doen wat je echt wilt.
Het goede nieuws is dat je kunt kiezen je te bevrijden van deze ballast en in vrijheid je plek kunt innemen in je gezin, je werk en je Leven.

Familieopstellingen is een manier om op een diep niveau inzicht te krijgen in deze patronen en deze blijvend te doorbreken. Je wordt uitgenodigd verder te kijken dan je verhaal en je emoties. Je maakt contact met dat wat jouw ziel, en jij dus, zielsgraag wilt: leven in vrijheid!

Erna Bakker begeleidt stiltedagen, workshops en weekenden in het Dominicanenklooster
Dagworkshop Je plek innemen
zaterdag 19 december 2105
Meer info en aanmelding>>

Weekend Je plek innemen
vrijdag 23 oktober tot zondag 25 oktober 2015
Meer info en aanmelding>>

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld