MENU

Inspiratieweek voor ouderen en minima

Lekker verwend worden door onze heerlijke kloosterkeuken, of zelf recepten uit proberen tijdens de kookworkshop. Ontdekken of verdiepen van creatieve talenten in creatieve workshops of door te laten horen met alle facetten van de stem. Genieten in de groep van het samenzijn en de gesprekken met elkaar, maar ook van de sfeer van rust en stilte in het klooster. Oftewel een volledig verzorgde gezellige week met workshops, ontmoetingen en een uitstapje, met heerlijke maaltijden en vieringen.

Tijdens de inspiratieweken voor ouderen en minima in het Dominicanenklooster van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober 2015 kunnen ouderen elkaar in een ontspannen sfeer treffen. In die ontspannen sfeer lukt het uitstekend om ouderen elkaar te laten ontmoeten, ouderen actief te laten zijn en ook (weer) contacten op te bouwen.

Tijdens de activiteiten blijkt elke keer weer hoe belangrijk ontmoeting en beweging is en hoe dit ouderen energie en levenslust geeft. Ouderen waarderen ook zeer de mogelijkheid om hun levensverhalen te delen. De doelstelling is ouderen een zinvolle en gezellige vakantieweek te bieden en ze in contact te brengen met andere ouderen en voorwaarden te scheppen voor (structurele) vriendschappen en contacten na afloop van de week.

Wees welkom en kom genieten van deze inspirerende week! Ouderen en minima kunnen deelnemen aan deze week. We nodigen u van harte uit.

Inspiratieweek voor ouderen en minima
28 september t/m 2 oktober 2015
Meer informatie, klik hier >>

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld