MENU

Nieuw Dominicaans project AdemInnRotterdam is een uniek plekje rijker. Een plek waar je leuke en interessante mensen kan tegenkomen en een lekker bakkie koffie kan drinken in een gezellig hip straatje in de stad. Uniek? Gewoon een cafeetje, toch? Ja en nee. Het is bij AdemInn heel gemoedelijk en in veel andere opzichten zou het zomaar een leuk cafeetje kunnen zijn maar nee, er is meer. AdemInn is vooral een plek om je even terug te kunnen trekken uit de hectiek van alle dag. Het is er lekker stil en rustig. Zelfs de koffie die er wordt geschonken druppelt rustig in het kopje. Zet je mobieltje uit en laad jezélf op. Even rustig in- en uitademen.

Stil betekent niet dat er niets gebeurt. Voor wie wil is er inspiratie en kennis te vinden over religie, filosofie en spiritualiteit. Je vindt er boeken die je in alle rust kan lezen en waar je met gelijkgestemden over kan praten. Maar er zijn ook thema-avonden, cursussen, lezingen en events die voor jou misschien interessant kunnen zijn. Het programma hiervan vind je op de website.

Voor een momentje voor jezelf ben je bij ons van harte welkom van woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.AdemInn
Hoogstraat 27a
3011PD Rotterdam.
www.ademinn.nu

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld