MENU

Terugblik waarderingsdag voor vrijwilligers

Onderstaand artikel verscheen op 4 februari in het Gemeentenieuws editie LingewaardRuim 150 vrijwilligers hebben donderdag 21 januari genoten van de waarderingsmiddag en -avond georganiseerd door Stichting Welzijn Lingewaard in samenwerking met het Dominicanenklooster.

Rond 15.00 uur druppelden de eerste vrijwilligers binnen om een keuze te maken uit verschillende workshops; van boogschieten tot karikatuur tekenen, natuurlezing, zingen en zo meer. Dat het een geslaagde dag was bleek wel uit het mailtje van een vrijwilligers nog diezelfde avond: “Na een frisse fietstocht terug met twee nog natte schilderijen, direct even achter de computer om jullie te laten weten wat een fijne middag ik heb gehad. Prima organisatie, goed verzorgd, genoten van de cake en de glühwein, fijne sfeer mede dankzij de drie vrolijke dames van Pauwergils, vele ontmoetingen met mooie mensen, verrassende workshops waar voor mij de zang en het schilderen er uit sprongen, heel erg bedankt!!! En het ‘gehaakte waxinelichtje’ krijgt een mooi plaatsje.”

Het aantal vrijwilligers in Lingewaard is flink toegenomen werd duidelijk in de toespraak van directeur Koos van Silfhout (SWL): “Vorig jaar telde SWL nog 160 vrijwilligers verbonden aan de verschillende activiteiten, dit jaar zijn het er 300!” Als presentje en bedankje kregen alle aanwezige vrijwilligers een brandende waxinehouder versierd met uniek haakwerk van het Brei & Haakcafé. Toepasselijker kon de avond niet afgesloten worden: “Als elke vrijwilligers een ster kreeg werd nooit meer donker!”, aldus Koos van Silfhout.

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld