MENU

Stichting Tante Lenie te gast in het Dominicanenklooster

In de week van 13 tot 17 juni 2016 waren 6 bijzondere gezinnen te gast in het Dominicanenklooster Huissen. Gezinnen met een kind in de leeftijd van 4-16 jaar dat ernstig of langdurig ziek is ten gevolge van een ongeval, chronische of levensbedreigende ziekte.

Samen met Stichting Tante Lenie en haar vrijwilligers hebben ze in het klooster een fantastische midweek gehad. Een combinatie van een ontspan- en verwenweek met aandacht voor het gehele gezin. Er was tijd voor activiteiten maar ook voor rust, wat voor deze kinderen erg belangrijk is. De vrijwilligers namen de zorg voor de kinderen van de ouders tijdelijk over, zodat zij zich ook even konden ontspannen.

Op dinsdag gingen ze met z’n allen met de huifkar naar Kasteel Doornenburg. Woensdag was een verwendag voor de ouders: de moeders werden getrakteerd op een dagje Sanadome, terwijl de vaders zich vermaakten op de golfbaan. Woensdagmiddag was er een entertainer in het klooster zodat de kinderen zich ook niet verveelden.
Donderdag gingen alle ouders en kinderen onder politiebegeleiding naar Fort Pannerden.

Het was een mooie week met lachende gezichtjes, maar ook veel emotie. Een prachtig project van Stichting Tante Lenie in samenwerking met het Dominicanenklooster.
Vanochtend lieten ze allemaal een wensbalon op als afscheid van het klooster en van elkaar.

Waarom moeten we nu altijd weer afscheid nemen!’: zei een van de deelnemers.  

Tante Lenie, bedankt voor deze mooie week!

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld