MENU

Een ontdekkingsreis naar passie en talent


In het afgelopen voorjaar werd de eerste inspiratieworkshop Passie en Talent aangeboden, begeleid door Henriëtte de Graaf. 16 jaar geleden zegde ze haar baan op om haar eigen onderneming te starten, ingegeven door haar hart en haar passie. Met grote bevlogenheid heeft ze in het Klooster met de deelnemers een inspirerende reis gemaakt.

Een reis om los te komen, nieuwe bewustwording te ontwikkelen en een andere mindset te creëren, die activeren en energie geven. Deelnemers gingen op zoek naar eigen mogelijkheden, passie en drijfveren en hoe die in te zetten in leven en werk.
In het weekend werden inspiratiebronnen aangeboord met behulp van gevarieerde werkvormen zoals theater, gesprek, schrijven, spel, beeldende kunst en meditatie.

Henriette de Graaf is teambuildingsdocent, presentatietrainer, verteller en regisseur. Haar eerste kennismaking met dit Dominicanenklooster was circa 20 jaar geleden, toen ze als deelnemer een bezinningsweekend volgde. Leven vanuit bezieling en bezinning zijn waarden waaruit zij leeft, het klooster is voor haar een inspirerende plaats vol verstilling.

De reacties van de deelnemers waren zeer positief, hieronder twee reacties:

“De mooie en intensieve dagen hebben ervoor gezorgd dat diverse vragen die ik op werkgebied had als puzzelstukjes in elkaar vielen. Twee totaal verschillende werkgebieden bleken zomaar in elkaar te passen. Dankzij Henriëtte heb ik geleerd dat ik door creatieve werkvormen op hele verrassende ideeën kan komen.”


“De werkvormen die je los maken van je cognitie, waarin juist ervaren centraal staat, vind ik een krachtig middel. Hierdoor kwam ik los van mijn gedachten. Het zette me letterlijk en figuurlijk in beweging, het gaat stromen daar waar je vastzit. Mijn verwachting is dat ik er nu mee aan de slag kan en mijn passie handen en voeten krijgt.”

Workshop Passie en Talent
Vrijdag 2 september 19.30 uur t/m zondag 4 september 2016 16.30 uur
Meer info en aanmelding>>

Workshop de Kunst van het vertellen
Vrijdag 8 juli 19.30 uur t/m zondag 10 juli 2016 16.30 uur
Meer info en aanmelding>>

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld