MENU

Vastenactie Food for LiveDoor Paul Roelofs


Tijdens vastenactie 2016 hebben we veel aandacht besteed aan kinderen in ons midden die buiten de boot dreigen te vallen. Door onze bijdrage hebben we de ‘Stichting Leergeld Overbetuwe’ in staat gesteld om twaalf kinderen te helpen. Ze werden voorzien van schoolartikelen: zoals een laptop, computer, fiets of een schoolreisje.

Tijdens Vastenactie 2017 willen we uw aandacht weer vragen voor kinderen, alleen dit keer wonen ze aan de andere kant van de wereld, namelijk in Noord West Ghana. De Stichting ‘Vrienden van Bawku’ zendt al vele jaren regelmatig artsen, verpleegkundigen en diëtisten uit om een plaatselijk ziekenhuis in Bawku te ondersteunen. De vraag van het ziekenhuis is of we via onze Vastenactie 2017 een speciaal project willen ondersteunen met de naam ‘Food For Live’. Het gaat hier om inrichting van een keuken, voeding en voorlichting aan ouders en kinderen. 

Het grote verschil tussen beide projecten is: Vastenactie 2016 ging om kinderen die leven in één van de rijkste landen van de wereld, in het nieuwe project is de vooruitgang niet zo vanzelf sprekend. Bij de start van de Vastenactie op 5 maart zullen enkele leden van ‘Stichting Vrienden van Bawku’ u kennis laten maken met het project.

Meer informatie vindt u op de site van de Stichting vrienden van Bawku

Of bekijk deze video

Doneren kan op: 
NL62 RABO 0124 0155 73  t.n.v. Dom. Gemeenschap Huissen, o.v.v. “Vastenactie 2017”.

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld