MENU

Projecten voor kwetsbaren, vrijwilligers en mantelzorgers in 2017

Al vele jaren organiseren we in het klooster inspiratieprogramma’s voor kwetsbaren en voor vrijwilligers en mantelzorgers. Het is een genot om deze programma’s te mogen en te kunnen organiseren.

In 2016 konden we ruim 600 volwassenen en kinderen deel laten nemen aan zo’n inspiratieprogramma. In 2017 geven we een vervolg aan deze projecten, die voor ons een belangrijke invulling zijn voor het klooster in deze tijd. Op deze manier kunnen we een bijdrage leveren aan een menselijker samenleving.
De projecten in 2017 zijn met name gericht op kinderen, jongeren en volwassenen. De projecten voor kinderen zijn voor kinderen waarvan een ander gezinslid levensbedreigend of chronisch ziek is, kinderen die leven in armoede, kinderen in eenoudergezinnen en kinderen met gedetineerde ouders en jongeren die op zoek zijn naar zichzelf.

De programma’s voor volwassenen zijn onder andere voor dak- en thuislozen, minima, eenzame ouderen, GGZ patiënten, vluchtelingen, gedetineerden en mensen met een beperking. Daarnaast zijn er ook dit jaar weer programma’s voor mantelzorgers, mantelzorggezinnen en voor mensen die vrijwilliger bijdragen aan een menselijke samenleving.

Deze projecten worden mogelijk gemaakt door bijdragen uit onze eigen middelen en financiële steun van religieuze en particuliere fondsen. Daarnaast draagt de Stichting Vrienden van het Dominicanenklooster bij.
U kunt via de Stichting Vrienden deze prachtige projecten ook ondersteunen. Help ons om dit mogelijk te maken! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vriendenstichting@kloosterhuissen.nl

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld