MENU

Camini: een stilte wandeling over vertrouwen

Een Camini is een mini-camino. Een Camino staat voor de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Een Camini is dus een kleine pelgrimage.


Een stilte wandeling over vertrouwen
Bij een pelgrimstocht komt het thema ‘vertrouwen’ regelmatig om de hoek kijken. Vertrouwen op de goede afloop, vertrouwen op de route, op je eigen kunnen. Vertrouwen in elkaar, in de ander. Vertrouwen op het vinden van een slaapplek, water. Stap voor stap groeit het vertrouwen, om na afloop de wereld vol vertrouwen tegemoet te kunnen treden.

Gezamenlijk onderzoeken we het thema ‘vertrouwen’. Dit doen we met een stilte wandeling. We lopen eerst samen zonder te praten en na verloop van tijd zullen we samen de stilte delen.

Programma
9.45    We ontmoeten elkaar en maken kennis met elkaar.
10.00  Inleiding over het thema vertrouwen en pelgrimeren en een uitleg over de stilte wandeling.
10.45  Wandelen in stilte
12.30  Lunch
13.30  Terug wandelen
15.30  Uitwisseling in vertrouwen, koffie/thee met iets lekkers
16.00  Afsluiting


Meer informatie

Kosten

Begeleiding


  • Wilco Kruijswijk is adviseur en onderzoeker in het sociaal domein, met name gericht op vraagstukken rondom mantelzorg. Verschillende keren wandelde hij naar Santiago de Compostella en heeft daarnaast talloze lange wandeltochten ondernomen in binnen en buitenland. Hij is docent Tai Chi en maakt vanuit het Ministerie van Geluk, Welbevinden en Plezier (www.mingwp.nl) levenskaarten voor en met wie dat wil.

    Anouk Poll is adviseur en trainer in het sociaal domein, bij voorkeur gericht op eigen regie en ervaringsdeskundigheid. Zij liep in 2013 de Camino. Zij heeft ervaring met meditatie en is geïnteresseerd in pelgrimeren, onderweg zijn en open ontmoetingen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld