MENU

Retraitedag Gemakkelijk en ontspannen leven

Hoe kun je je bevrijden van stress en drukte en een gemakkelijk leven verwelkomen? Tijdens deze retraitedag verken je hoe je meer ritme in je leven kunt vinden en rust in je hart. Meditaties en oefeningen laten je proeven van een ontspannen en natuurlijk leven. 
Wat zou het zijn om gemakkelijk, ontspannen en natuurlijk te leven? Zo’n leven wordt mogelijk als we ons bevrijden van bijvoorbeeld stress en angst. Want dat zijn grote boosdoeners. Stress bijvoorbeeld is een lastige partner die we allemaal kennen omdat we 24/7 bezig zijn, druk ervaren en willen presteren en excelleren. Hoe kun je gemakkelijker leven? Het helpt natuurlijk al als je je grenzen aangeeft en prioriteiten stelt. Maar er is meer. Je kunt bewust ritme aanbrengen in je leven, want dit kan je dragen en voor ontspanning zorgen. Ook het inlassen van periodieke rustmomenten helpt. En verder kun je conditioneringen die jou gevangen houden en krachten die jou beroven van je innerlijke rust geleidelijk achter je laten.

Naast een paar korte inleidingen op het thema bestaat deze verstillende retraitedag uit meditaties, reflectie-opdrachten en meditatieve beweging.    

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona
We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Kosten

Begeleiding


  • Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste twee boeken: Omarm jezelf en De vrijheid van mijn vader. Meer informatie: www.bezinnen.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld