MENU

Weekend Mindfulness met een rode neus

Je verwondert je over de kleinste dingen. Je ademt uit. Je bent opmerkzaam en helemaal in het nu. Je laat verwarring en je twijfel toe. Je durft te mislukken. Je toont jezelf aan het publiek. Je lacht om jezelf en de anderen.


Je verwonderen over de kleinste dingen. Uitademen. Opmerkzaam en helemaal in het nu zijn.  Zonder oordeel kijken. Je verwarring en twijfel toelaten, durven mislukken. Authentiek zijn. Jezelf laten zien aan het publiek (de andere deelnemers). Applaus ontvangen, lekker om elkaar lachen en genieten van je eigen en elkaars eigenaardigheden. Daarover gaat het in deze workshop Mindfulness met een Rode Neus.
Het gaat dus niet zozeer om de clown als ludieke circusact, maar meer om de clown als zenmeester, die ons leert om aandachtig aanwezig te zijn in het moment, met alles dat zich daarin aandient, in ons en om ons heen, en om daar dan “ja” tegen te zeggen.

Het programma is een afwisseling van het oefenen van je zintuigen, het lijf bewegen, clownoefeningen met en zonder rode neus.  De sfeer is ingekeerd en intens, maar ook  uitgelaten, los en vrolijk. Zo maak je mind~fool kennis met de clown in jezelf en jezelf in de clown.

Er zijn momenten om met elkaar ervaringen uit te wisselen en tot rust te komen.


Meer informatie

Kosten

Begeleiding

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld