MENU

Driedaagse Clownworkshop Mindfulness met een rode neus

In de workshop gaan we op zoek naar de clown die met volle aandacht present is. De clown die aanwezig is in het moment, met alles wat zich daar in aandient. Het draait om de clown die vol vertrouwen ‘ja  zegt’, en nieuwe kansen omarmt.


Je ademt. Je verwondert je over de kleinste dingen. Je bent aandachtig en opmerkzaam in het nu. Je bent je gewaar van je lichaam en van wat je in beweging brengt. Je kijkt zonder oordeel naar jezelf. Je laat je verwarring en twijfel toe, ook je verlegenheid en je ontroering, je plezier. Tijdens oefeningen durf je te lukken én te mislukken. Je wordt zichtbaar. Je laat jezelf zien aan het publiek (de andere deelnemers). Je geeft en je ontvangt applaus. We zullen lachen om elkaar en genieten van onze eigen en elkaars eigenaardigheden. Zo beoefen je de levenskunst van de clown en verwerf  je vrijheid in jezelf.  

Het programma is een afwisseling van het oefenen van je zintuigen, dansen, het lijf  bewegen, aandachtsoefeningen en clownsoefeningen met en zonder rode neus. De sfeer is ingekeerd en intens, maar ook  uitgelaten, los en vrolijk. Zo maak je mind~fool kennis met de clown in jezelf.

Er zijn momenten om met elkaar ervaringen uit te wisselen en tot rust te komen.


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 23 februari 19.30 uur t/m zondag 25 februari 2024 15.30 uur
    Code: 24129

Kosten

  • € 329,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 399,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 489,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld