MENU

Weekend Mindfulness met een rode neus

Je verwondert je over de kleinste dingen. Je ademt uit. Je bent opmerkzaam en helemaal in het nu. Je laat verwarring en je twijfel toe. Je durft te mislukken. Je toont jezelf aan het publiek. Je lacht om jezelf en de anderen.


Je verwondert je over de  kleinste dingen. Je ademt uit. Je bent aandachtig en opmerkzaam in het nu. Je bent je gewaar van je lichaam en van wat je beweegt. Je kijkt zonder oordeel naar jezelf. Je laat je verwarring en twijfel toe en je durft te lukken én te mislukken. Je laat jezelf zien aan het publiek (de andere deelnemers), en je ontvangt applaus. We lachen om elkaar en genieten van onze eigen en elkaars eigenaardigheden. Daarover gaat het in deze workshop Mindfulness met een Rode Neus.

Het gaat dus niet zozeer om de clown als ludieke circusact, maar meer om de clown als zenmeester, die ons leert om aandachtig aanwezig te zijn in het moment, met alles wat zich daarin aandient, ín ons en om ons heen, en om daar dan “ja” tegen te zeggen. Door dit alles verwerf je vrijheid in jezelf.

Het programma is een afwisseling van het oefenen van je zintuigen, het lijf  bewegen, clownoefeningen met en zonder rode neus. De sfeer is ingekeerd en intens, maar ook  uitgelaten, los en vrolijk. Zo maak je mind~fool kennis met de clown in jezelf en jezelf in de clown.

Er zijn momenten om met elkaar ervaringen uit te wisselen en tot rust te komen.


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 21 oktober 19.30 uur t/m zondag 23 oktober 2022 16.00 uur
    Code: 22262

Kosten

  • € 309,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 369,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 429,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld