MENU

Geboortemandala tekenen vanuit de Bron van Liefde & Licht

We gaan aan de slag met de getallen van de geboortedatum die we tekenen in diverse vormen. Ook de uitleg en uitwerking van het Pentagram zal aan de orde komen. Een en ander zal in mandalatekeningen worden uitgewerkt.


Numerologie, de leer der getallen, laat zich prachtig vatten in mandala’s. Het geeft grote vreugde om je eigen getallen verwerkt te zien in een geometrische tekening, die laat zien welke potenties en talenten jij bij je draagt.  Al jaren werken we met dit thema en we raken er niet over uitgepraat. Meer nog: we ontdekken samen steeds nieuwe invalshoeken om te bezinnen, te verdiepen en te tekenen. Zo komen we ieder keer dichter bij onze ziel, onze bestemming. Zie ook de diverse BLOGs op LinkedIn/dankahusken,

De numerologische duidingen van Danka Hüsken-Smit wekken iedere keer verwondering. Ze kloppen en geven juiste resultaten als je er een tijdje mee bezig bent.” (citaat cliënt)

Altijd zeer de moeite waard om nog eens een numerologische week bij Danka Hüsken-Smit bij te wonen. Er valt iedere keer iets nieuws te leren.” (citaat cursist)Programma:

Maandagmiddag: start ­– eerste kennismaking – bespreking van de meegebrachte symbolen– introductie van het Pentagram en de getallenleer, inleidende tekenoefening.
Maandagavond: evaluatie en vragen, verder werken aan de tekening

Dinsdagochtend:
ontdekking eigen belangrijke getallen en plaatsing in het Statisch Pentagram – eerste tekening met geboorte getallen
Dinsdagmiddag: duiding getallen in het Statisch Pentagram – tekenen en kleuren van het Statisch Pentagram
Dinsdagavond: Afronding Statisch pentagram – Evaluatie van de dag – vragenuurtje

Woensdagochtend: Uitleg  Dynamisch Pentagram – duiding – tekenen en inkleuren  van het Dynamisch Pentagram.  Verder werken aan eerste tekening
Woensdagmiddag: Opzet geboortemandala voor jezelf
Woensdagavond: Verder werken aan geboortemandala – Evaluatie van de dag – tekeningen bespreken – vragenuurtje

Donderdagochtend: Uitleg en Opzet Ideaal te bereiken Pentagram – een familielid erbij betrekken – overeenkomsten en verschillen zoeken en duiden.  Ideaal pentagram tekenen en inkleuren.
Donderdagmiddag: Verder werken/afronden van eerdere mandala’s
Donderdagavond: Verder werken aan mandala – evaluatie – vragenuurtje Deelronde tekeningen

Vrijdagochtend: Samenwerken in 1 mandala – samen opruimen – afsluiting


Meer informatie

Kosten

Begeleiding


  • Danka Hüsken-Smit, psychosociaal kunstzinnig tekentherapeut- initiator van het Educatief Mandala Instituut – auteur van de bestseller De Mandala als Helend beeld en diverse andere boeken.

    Willemien Geurts-Raaijmakers, docent aan het Educatief Mandala instituut en initiator van het Mandalacentrum MandalArt

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld