MENU

Creatieve driedaagse over Kiezen en Zijn

We bezinnen ons op speelse wijze op het thema Kiezen en Zijn en kijken op een frisse manier naar eigen vragen via woord en beeld. Een levend onderzoek met schilderen en schrijven, uitwisseling en momenten van StilZijn.


“Je kunt ook leven met de vraag in plaats van genoegen te nemen met een gemakkelijk antwoord.” Rilke

Ieder mens maakt keuzes, elke dag. Kleine keuzes maken we ongeveer 200 keer per dag. Daarnaast staan we voor grote keuzes, die van invloed zijn op onze toekomst. Vaak weet je pas achteraf of je keuze de juiste was.

Deze workshop is er, voor wie moeilijk kiezen een terugkerend thema is. Voor als je voor een keuze staat en/of je meer bewust wilt worden over hoe je dat in je leven doet, voor wie meer ontspannen met keuzes om wil gaan.
Wat waren belangrijke keuzemomenten in de tijd?, Voor welke keuze sta je? Hoe kies je? Bestaat de juiste keuze? Valt er iets te kiezen? Wat zijn mogelijke hulpbronnen?.....

Dit zijn een aantal leidende vragen voor levend onderzoek in deze workshop.
Laat je spelenderwijs verrassen. Zo doet het je opnieuw ontdekken en zien.
Het gaat deze dagen niet om het vinden van een concrete oplossing voor je vragen.
Mogelijk krijg je een andere kijk op je vraagstelling en vinden de antwoorden jou.

Ik ga er vanuit dat er veel (levens)kennis en kunde aanwezig is wanneer je een groep mensen bij elkaar zet. Laten we daar gebruik van maken.

Als ik beweeg
Beweegt de wereld

Wat beweegt mij
Door wie word ik bewogen

Ik beweeg mij
In mijn vraag


Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona 
We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Datum

  • Woensdag 22 september 19.30 uur t/m vrijdag 24 september 2021 16.30 uur
    Code: 21127

Kosten

  • € 279,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 349,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 389,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Marlieke Overmeer, startte haar loopbaan als docent omgangskunde en drama in het onderwijs. Daarna werkte zij als communicatietrainer en coach voor verschillende organisaties. Vanaf 1996 heeft zij zich geheel gewijd aan beeldende kunst. Haar workshops zijn vrucht van haar werk- en levenservaringen. Zie www.marliekeovermeer.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld