MENU

Inschrijven

Programma: Weekend Liefde begint met mij
Datum:

Aanhef: Dhr.   Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode & plaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Geboortedatum:

Betalingscategorie:
Tarief A   Tarief B   Tarief C  

Dieet:
Onze keuken bereidt uitsluitend vegetarische maaltijden

Opmerkingen:

Gift:
Totaalbedrag:

IBAN rekeningnummer:
Ten name van:
Ik heb onderstaande informatie doorgelezen en ga hiermee akkoord:

Betaling geschiedt middels automatische incasso. Ik machtig het Dominicanenklooster Huissen éénmalig het totaalbedrag af te schrijven van bovenstaande rekening.

Het totaalbedrag wordt ca. 2 weken voor aanvang van de cursus van uw rekening afgeschreven. In geval van annulering zullen de annuleringskosten - volgens onze algemene voorwaarden - via automatische incasso verrekend worden. De ING hanteert geen weigeringstermijn - bij onterechte incassering kunt u contact opnemen met onze administratie.

Incassant ID NL65ZZZ517130390000

Ik ontvang graag de particuliere nieuwsbrief
zakelijke nieuwsbrief

Kosten

Begeleiding


  • Klaas-Jan Pos is psychiater in een behandelteam voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek en complex trauma. In zijn werk is hij zich meer en meer gaan interesseren voor levensbeschouwelijke thema's en spiritualiteit. Bij bezinningscentrum La Cordelle in Cadzand heeft hij een opleiding gevolgd om zich daar meer in te verdiepen.

    Koert Velders klinisch psycholoog en psychotherapeut in een behandelteam voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek en daarnaast docent in de psychotherapie opleiding. In zijn werk heeft hij veel aandacht voor ervarings- en belevingsgerichtheid, voor betekenisgeving en voor het verhaal bij ieder mens.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld