MENU

Inschrijven

Programma: Inspiratiedag: Hoe zorg je?
Datum:

Aanhef: Dhr.   Mevr.
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode & plaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Geboortedatum:

Betalingscategorie:
Tarief A   Tarief B   Tarief C  

Dieet:
Onze keuken bereidt uitsluitend vegetarische maaltijden

Opmerkingen:

Gift:
Totaalbedrag:

IBAN rekeningnummer:
Ten name van:
Ik heb onderstaande informatie doorgelezen en ga hiermee akkoord:

Betaling geschiedt middels automatische incasso. Ik machtig het Dominicanenklooster Huissen éénmalig het totaalbedrag af te schrijven van bovenstaande rekening.

Het totaalbedrag wordt ca. 2 weken voor aanvang van de cursus van uw rekening afgeschreven. In geval van annulering zullen de annuleringskosten - volgens onze algemene voorwaarden - via automatische incasso verrekend worden. De ING hanteert geen weigeringstermijn - bij onterechte incassering kunt u contact opnemen met onze administratie.

Incassant ID NL65ZZZ517130390000

Ik ontvang graag de particuliere nieuwsbrief
zakelijke nieuwsbrief

Kosten

Begeleiding


  • Pete Pronk, verhalenverteller zorgde als kind voor zijn ‘dansende moeder’ (ziekte van Huntington) en in zijn volwassen leven voor zijn vrouw Lida (…….) ‘Je hoeft niet ‘altijd en eeuwig’ te zorgen voor een zieke...  je kan zorgen voor een mens die te maken heeft met ziekte...   de mens die niet zijn of haar ziekte is kan ten diepste ook voor jou zorgen.’

    Marlies Kieft, schrijfster, zorgt voor haar dochter met het Syndroom van Down. Over haar ervaringen schreef ze het boek ‘Anders mooi’, leven met Pippa.
    ‘Sinds ik Pippa de kans geef om ook voor mij te zorgen is de relatie gelijkwaardiger.’

    Pippa houdt van school, was vouwen, zingen, dansen, theater, eten, van haar familie en vrienden. Ze zorgt graag voor anderen en kan kijken met haar hart. Pippa is geboren met het Syndroom van Down en is de hoofdpersoon in het boek ‘Anders mooi’.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld