MENU

Allerzielen met Jan Kortie

In verband met het beperkte aantal plaatsen is het niet meer mogelijk de allerzielen avond live bij te wonen. U kun nog wel online deelnemen, aanmelden kan via deze link>>


Sinds een aantal jaar verzorgt Jan Kortie rond Allerzielen een mantra-avond met een speciaal karakter in het Dominicanenklooster Huissen In deze tijden is mantrazingen met een grote groep natuurlijk niet mogelijk. Maar we hebben een nieuw plan ontwikkeld.

We houden een wat kleinschaliger avond in de kapel. Er is ruimte voor 30 mensen. (deelname in de kapel is reeds volgeboekt) Maar je kunt ook thuis met deze avond meedoen, live, via internet.

Het wordt een verstilde avond. We genieten van mooie pianomuziek van Jan, we luisteren naar inspirerende teksten en we neuriën mee met de zang van Jan. Tussendoor zijn we stil. En natuurlijk, zoals altijd met Allerzielen, we gedenken onze dierbare overledenen. Hun namen worden gezongen, en we steken kaarsjes voor hen aan. Bij het begin van de avond kun je de voornaam van iemand die jij wil gedenken op een briefje schrijven, en als je online meedoet kun je bij inschrijving ook een naam doorgeven.


Programma: 
17.30 - 18.30 uur - warme maaltijd
18.30 uur - deelname aan de Vespers (voor wie wil)
19.30 uur - Allerzielen avondprogramma met muziek, zang en gedenken. (Het avondprogramma duurt ongeveer een uur)

Wil je de avond thuis online meedoen? Aanmelden kan via deze link>>
(Online deelname kost €10,- om de kosten van de filmcrew te dekken)


Meer informatie

Kosten

  • Allerzielen incl warme maaltijd  € 34,50

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld