MENU

Weekend Tevoorschijn komen in eigenheid

Dit programma is volgeboekt. U komt op een wachtlijst.

Zoek jij in contact met anderen soms naar jezelf? Twijfel je soms jouw mening te geven uit angst dat de ander je afwijst? Dan is deze ontdekkingstocht naar eigenheid iets voor jou! Een weekend met diepgang, lichtheid, stilte en verbinding.
Dit weekend is een ontdekkingstocht naar jouw eigenheid. We onderzoeken wat het is, wat je vanaf je geboorte hebt meegekregen, hoe jij er wel of niet mee tevoorschijn komt, privé, in relaties, in je werk, wat je verlangen is en wat je nodig hebt om dat te manifesteren. Dit doen we door middel van korte inleidingen, ervaringsoefeningen en het delen van ervaringen. Aan het eind van het weekend krijg je de gelegenheid in jouw eigenheid tevoorschijn te komen. Het wordt een weekend met diepgang, lichtheid, stilte en verbinding.

De inspiratiebron is onze eigen samenwerking en vriendschap. Daarin komen we behalve plezier en diepgang natuurlijk ook ongemak tegen. Het is soms een zoektocht om onszelf te vinden of te blijven. Herken je je hierin? Zoek jij in contact met anderen soms ook naar jezelf? Sta je voor keuzes maar helpen de adviezen van anderen niet om je eigen innerlijke stem te horen? Twijfel je soms om jouw mening te geven uit angst dat de ander je afwijst? Dan is dit weekend iets voor jou!

Programma

Dag 1
Avond (19.30 - 21.30 uur)
We nemen de tijd om elkaar en elkaars verhaal te leren kennen aan de hand van wat jou inspireert, in de vorm van muziek/gedichten/verhalen/foto’s/symbolen.

Dag 2
Ochtend (9.30 - 12.00 uur)
De eerste dag staat in het teken van een systemisch perspectief: waar stond jouw wieg en met welk (onbewust) verlangen kwam jij ter wereld?

Middag (14.00 - 17.00 uur)
Hoe heb jij je aangepast aan wat je aantrof. Hoe verhoudt wat je meekreeg zich tot wie je nu bent? In relaties, in je werk?

Avond  (19.30 - 21.30 uur)
Vervolg van de middag.

Dag 3
Ochtend (9.30 - 12.00 uur)
Hoe ziet de emergente toekomst er voor jou uit?

Middag (13.30 - 16.30 uur)
Tevoorschijn komen in eigenheid.

In het programma is ruimte om deel te nemen aan de vieringen van het klooster. Of om tijd te nemen voor stilte en reflectie.

Neem voor meer informatie contact op met Denise van Geelen www.denisevangeelen.nl of Vivien Broekman www.viavida.nl


Meer informatie

Kosten

Begeleiding


  • Denise van Geelen is psycholoog. Ze werkt individueel en met (echt)paren rondom hechting en rouw. Ze is een ervaren familieopsteller en heeft verschillende boeken geschreven. www.denisevangeelen.nl

    Vivien Broekman, samenwerkingscoach, staat met leiders en hun teamleden stil bij ieders plek, achtergrond, eigenheid, verlangens en expressie. Zelfinzicht en openheid geeft vertrouwen waardoor je samen verder komt. www.viavida.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld