MENU

Individuele kloosterdagen

Verblijf op individuele basis in het Dominicanenklooster om tot jezelf te komen. 


Het is van alle tijden, maar zeker na deze coronapandemie, dat mensen behoefte hebben om tot rust te komen, om geïnspireerd te raken en anderen te ontmoeten.

Je bent daarom van harte uitgenodigd enkele dagen individueel te verblijven in het klooster. Je volgt het dagritme met de maaltijden en de vieringen in de kapel en elke dag ontvang je een meditatieve tekst en links naar online overdenkingen en meditaties rondom een bepaald thema. Elke dag is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met een medewerker van het klooster. Daarnaast zijn er in diverse stilteruimtes meditaties te beluisteren. Verder kun je lezen, studeren en wandelen, alleen of met andere gasten. 

Je beschikt over een 1-persoonskamer waar je kunt lezen en studeren. Daarnaast is er een programmaruimte waar je kunt verblijven en desgewenst andere individuele kloostergasten kunt ontmoeten. Elke dag kun je deelnemen aan de vier bijeenkomsten in de kapel; de lauden, middagviering, de vespers en een afsluitende bijeenkomst in de kapel. Wij verzorgen de 3 dagelijkse maaltijden. Elke dag is er ook een mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met een medewerker van het klooster. Daarnaast kun je in de kloostertuin of in de omgeving wandelen. In de nabijheid van het klooster is een natuurwater waar je in de zomer een verfrissende duik kunt nemen.  Als je zin hebt en het weer het toelaat kun je even werken in de tuin. Bij de achterdeur staat tuingereedschap. Je volgt het dagritme met de maaltijden en de vieringen in de kapel. 

Wij verwelkomen je graag in Dominicanenklooster Huissen!

Kijk hier voor de data in 2023


Meer informatie

Datum

  • Maandag 19 december 15.00 uur t/m donderdag 22 december 2022 10.00 uur
    Code: 22253

Kosten

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld