MENU

Jouw Passie & Talent; Inspirerende weekendworkshop talentontwikkeling

Wegens de uitbraak van het coronavirus is dit programma geannuleerd. We doen ons best om er een nieuwe datum voor te vinden. Iedereen die zich reeds heeft aangemeld, wordt hier over bericht.
De kracht ervaren van uw drijfveren en talenten. Om daarna vanuit uw passie hernieuwde keuzes te kunnen maken. Uw ervaringen gaat u bundelen wat kan leiden tot een nieuw proces van ontdekken. U ontwikkelt een mindset die u energie geeft. De inspirerende werkvormen zullen u verrassen.
Flow, mogelijk kruispunt en toekomstgericht
In deze inspirerende weekend workshop ontwikkelt u bewustwording naar gemaakte keuzes en geeft u ruimte aan andere ideeën en nieuwe perspectieven.

De workshop kan u enorme energie geven op een mogelijk kruispunt in uw leven.
U haalt niet genoeg voldoening uit uw werk, wil stoppen met werken of zit ‘in- between-jobs’.
U heeft het gevoel dat u geleefd wordt. U kunt moeilijk eigen keuzes maken, voelt zich onzeker over wat u doet, wilt of bent niet tevreden over waar u staat in uw leven.
Maar evengoed ook als u een ‘boost’ wil ervaren en eigen nieuwe mogelijkheden wilt ontdekken.

Leven vanuit uw passie gaat meer in ‘flow’, dichter bij u zelf en kan u werkinhoudelijke excellente kwaliteit geven. Uw talenten zijn een belangrijke ‘tool’ om in uw toekomst oplossingsgericht te kunnen werken. Het geeft ook enorm veel plezier.

Creëert energie met verrassende & verdiepende werkvormen.
De werkvormen zijn heel gevarieerd en dagen u uit. Er wordt gewerkt met theaterwerkvormen, gesprek, schrijven, beeldende kunst en literatuur. Uitproberen als proces kan verrijkend werken en is uitermate boeiend.

Ontdekken en Ankeren
Het weekend is een kleine reis waar onderzoeken, ontdekken, loslaten, creëren, verdiepen, verbinden en ankeren woorden zijn die deze dagen wezenlijk zijn en waaruit gewerkt gaat worden.
Lichtheid zult u deze dagen ervaren.

Ervaring
Zie ook ZILT performance & veranderingsprocessen ziltversterkt

Welkom! Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op.

Reacties deelnemers
“Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. Deze dagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen”

“Niets staat met dit resultaat zo dicht bij mezelf. Haar persoonlijke benadering, grote deskundigheid en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden”


Er worden duidelijke kaders aangegeven en de verrassende werkvormen maakten mij los van mijn cognitie waardoor ik beweging en inzichten ervaar. Het geeft zeer goede handvatten voor de toekomst en mijn werk. Het heeft mij een grote stap laten zetten”

“Zij is doortastend, energiek en benaderbaar en in verbinding met zichzelf en de groep”

“Zonder enig oordeel kunnen mensen excelleren in eigen kracht en trots”

“Henriëtte heeft inzicht in waar het naar toe moet! Ze kan complexe situaties en het grote geheel overzien”


“Zij is een professionele en bevlogen inspirator die mensen in verbinding brengt met zichzelf en elkaar”
 


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 6 november 19.30 uur t/m zondag 8 november 2020 16.30 uur
    Code: 20078

Kosten

Begeleiding


  • Henriëtte de Graaf is inspirator in veranderingsprocessen, spreker, drijvende kracht achter ZILT. Zij begeleidt mensen, teams en organisaties in veranderingsprocessen. Zij is gastdocent op diverse Hogescholen. Zij verzorgt diverse programma’s en is executive presentatiecoach. ZILT is zoet en zout en staat voor het stromen van energie en creativiteit. Waar het schuurt ziet Henriëtte kansen. Met effectiviteit in het vizier.

    ZILT performance & veranderingsprocessen  www.ziltversterkt.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld