MENU

Retraitedag Geaard leven

Tijdens deze retraitedag ga jij je aarde-element versterken. Dat zal meer stabiliteit geven en je helpen meer succes te hebben en geluk te ervaren.


Ons Hoe vaak lopen we niet met ons hoofd in de wolken en jagen we onze idealen en dromen na? Natuurlijk zijn hoop en verlangen belangrijk, maar we merken ook de teleurstelling als onze idealen niet uitkomen. Zijn die te hoog gegrepen? Doen we iets fout?
Het kan beslist helpen met twee voeten op de grond te blijven staan, geaard en realistisch te zijn. Je kunt ook zeggen dat spiritualiteit een aarde-element nodig heeft. Geaard leven gaat dan over de vraag hoe we ons verhouden tot de alledaagse werkelijkheid, met alle weerbarstigheden, passies, strijd en pijn. Het is een leven waarin ons lichaam een belangrijke rol speelt en we onze emoties kunnen voelen en uiten.
Tijdens deze retraitedag oefenen we om met twee benen op de grond te blijven te staan en verbonden te blijven met de aarde. Dat zal ons stevigheid en stabiliteit geven en dat is ook weer een voorwaarde voor een succesvolle en gelukkige levensweg.
Naast een paar korte inleidingen zijn er op deze dag meditaties, reflectie-opdrachten, oefeningen en uitwisseling. Het zijn allemaal middelen om te oefenen in een geaard leven.

Laat je inspireren door deze retraite en verstevig je verbinding met de aarde. Dat kan je helpen bij het zetten van stappen in je leven. Geniet ook van de heerlijke kloosterlunch.

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona

We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Datum

  • Zaterdag 13 november 2021 van 10.00 - 16.00 uur
    Code: 21055

Kosten

Begeleiding


  • Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema’s. Zijn laatste twee boeken: Omarm jezelf en De vrijheid van mijn vader. Meer informatie: www.bezinnen.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld