MENU

Inspiratiedag Zin in je werk

Deze dag is helaas geannuleerd!
 


Inspiratiedag voor werkgevers en ondernemers, werkzoekers en studenten in de reli- en zingevingsbranche.


Solliciteer je al tijden, maar volgt afwijzing na afwijzing? Je twijfelt over voor jezelf beginnen als reli-ondernemer? Is het lastig om vacatures in jouw religieuze organisatie ingevuld te krijgen? Zie je door de bomen het bos niet meer in opleidingsland? Weet je niet hoe je voldoende deelnemers werft voor je activiteiten? Lukt het je niet om opdrachten te krijgen met een passende betaling?

Een unieke happening voor reliprofessionals over werk, banen, projecten en nieuwe ontwikkelingen in de reli- en zingevingsbranche. Ontmoet de mensen die jou verder kunnen helpen: werkzoekenden, opleiders, werkgevers of studenten uit de Nederlandse reli- en zingevingsbranche.  

Het Dominicanenklooster Huissen is het decor van deze eerste ‘Zin in je werk’ inspiratiedag. In een rustieke omgeving is er volop ruimte en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.  Afwisselend programma
Het programma van de inspiratiedag is afwisselend. Sprekers van naam, zoals Ruard Ganzevoort, Rikko Voorberg en Daan Westerink houden een korte inleiding of geven workshops over uiteenlopende onderwerpen. Er is een banenmarkt en de mogelijkheid om te speeddaten met een potentiële werkgever of een mogelijke kandidaat voor een vacature! Wie behoefte heeft aan een moment van rust of bezinning vindt daarvoor de ruimte in de kapel of de kloostertuin.

Klik hier voor het programma>>

Wanneer is de dag geslaagd?
We streven ernaar dat deelnemers geïnspireerd, gemotiveerd en opgeladen weer weggaan, met nieuwe ideeën of initiatieven. We hopen op vruchtbare ontmoetingen tussen organisaties en werkzoekenden of tussen opleiders en geïnteresseerde studenten.  

Wat is het doel?
Samen nadenken over de toekomst van de reli- en zingevingsbranche, elkaar inspireren door ideeën te delen, een workshop leiden of volgen, netwerken, vacatures zoeken of invullen, informatie vergaren over opleidingen of eenvoudigweg een leuke dag hebben met collega´s uit de branche. 

Ben je op zoek naar geschikt personeel? Dan is deze dag de uitgelezen dag om in contact te komen met werkzoekenden, zodat die vacature die je al zo lang hebt, eindelijk ingevuld wordt. Of om jouw organisatie te promoten, jouw kennis te delen in een workshop of om nieuwe contacten te leggen met collega´s.
 
Ben je (aankomend) student? Dan is deze dag de uitgelezen dag om je te laten voorlichten over de verschillende opleidingen of toekomstige banen in de branche. Overweeg je bijvoorbeeld een studie religiewetenschappen of een baan als ritueelbegeleider? Op deze dag tref je mensen die jou kunnen informeren. Ook kun je contacten leggen met die organisatie waar je jouw masterstage wilt volgen.  

Ben je werkzoekende? Dan is deze dag de uitgelezen dag om te speeddaten met een toekomstige werkgever, om contact te leggen met interessante organisaties of om je sollicitatievaardigheden te vergroten.  

Ben je opleider? Dan is deze dag de uitgelezen dag om in contact te komen met aankomende studenten, om jouw studie te promoten of om te luisteren naar de nieuwste ideeën van collega-wetenschappers. 

Ben je ondernemer of medewerker van een ondernemende organisatie? Dan is deze dag dé mogelijkheid om vele interessante mensen en projecten te leren kennen.

Noteer deze dag in je agenda, zorg dat je dit netwerk- en inspiratie-evenement niet mist! 


Meer informatie

Kosten

  • Entree  € 35,-
  • Studententarief  € 20,-
  • (inclusief lunch en koffie/thee)

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld