MENU

Etmaal (Z)ingeving en Bezieling in organisaties

Geannuleerd
Tijdens dit etmaal gaan we beter leren luisteren naar onze ‘eigen’ genius. We stemmen beter af op goede ideeën. Met diverse werkvormen gaan we alleen en in groepjes aan de slag om een uitdaging/probleem op het werk te verkennen.


Heeft u dat ook wel eens? Dat u onder de douche staat of aan het wandelen bent in het bos en u krijgt opeens een geweldig idee? En dat u niet weet waar dit idee vandaan komt? Dan bent u in goed gezelschap. Diverse creatieve geesten, waaronder schrijvers, dichters en wetenschappers, maken effectief gebruik van ‘hun' genius. Een genius die onder andere bezinning, bezieling en beweging nodig heeft om door ons gehoord te worden.

De antenne wordt tijdens deze bijeenkomst sterker en vooral gevoeliger. Hiermee wordt het simpeler om problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan. Ook maken we onze eigen levens een beetje avontuurlijker, mooier en leuker en daarmee de wereld om ons heen. De uitdaging belichten we van diverse kanten en zo mogelijk lossen we het probleem op. Het zou mooi zijn als uw uitdaging te maken heeft met duurzaamheid, maar dat hoeft deze keer niet. Ook is er in het programma ruimte voor ontspanning, napraten en elkaar beter leren kennen.

Het programma op hoofdpunten is als volgt:

8 juli 2019 (vanaf 15:30 uur tot circa 22:00 uur)
- introductie en kennismaking;
- stil en ontvankelijk worden;
- probleemverkenning deel I;
- avondbrood en -viering;
- opbrengsten uitwerken deel I;
- de dag samen afsluiten.

9 juli 2019 (vanaf 8:00 uur tot 16:00 uur)
- ochtendviering, ontbijt en tijd voor jezelf;
- probleemverkenning deel II
- middagviering, warme middagmaaltijd en tijd voor jezelf;
- opbrengsten uitwerken deel II
- evaluatie en afsluiting.

Maximaal 12 mensen kunnen meedoen aan het programma (minimaal is dit 6 mensen).

Bij inhoudelijke vragen: Richard Kok (06-81966466 en/of richard@indetussentijd.org of Martin van der Vliet (06-46228836 en/of martinjvandervliet @gmail.com).

Martin en Richard geven deze training voor het eerst. Zij vragen uw hulp bij het verder vorm geven van het programma via een evaluatie aan het einde van de training. Als tegenprestatie kunnen zij de financiële vergoeding voor deze eerste keer laag houden.


Meer informatie

Kosten

  • Try out vergoeding zonder btw  € 145,-

Begeleiding


  • Richard Kok is een beoefenaar van het uitkomen bij het belangrijke moment zelf. Het juiste moment. Problemen lossen zo vaak bij hem op tijdens een wandeling in aandacht. Richard heeft een technisch wetenschappelijke achtergrond (HvU en TU/e) en is nu eigenaar van advies- en projectenbureau In de tussentijd 

    Martin van der Vliet, 
    is 'thuis' in de stilte. Hij heeft net als Richard een technische achtergrond (bouw en infra) en begeleidt professionals in veranderprocessen (Samenspreken). "Je leeft pas echt als je de bron in jezelf hebt gevonden." 

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld