MENU

3 Zondagen Mindful omgaan met verlies

In dit traject van drie losse dagen delen we over het verlies wat we geleden hebben en kun je aan den lijve ervaren op welke manier mindfulness je kan helpen met dit verlies om te gaan. In de tijd tussen de dagen kun je daar zelf mee oefenen.
De dagen zijn 2 april, 9 april en 7 mei van 10.00 tot 17.00 uur
Een ingrijpend verlies (bv door dood, scheiding, ontslag) kan je leven behoorlijk op de kop zetten. Niets is meer hetzelfde als daarvoor. Het leven gaat door en vraagt van jou om op een nieuwe manier verder te gaan.

Even echt stilstaan bij wat er in je omgaat kan dan helpend zijn. Een balans te vinden tussen aandacht voor verlies en aandacht voor herstel. Mindfulness-oefeningen kunnen daarbij helpen. Je verbetert je lichaamsbewustzijn en leert om meer aanwezig te zijn in het NU, met alles wat er is.

In deze dagen delen we over het verlies wat we geleden hebben en kun je aan den lijve ervaren op welke manier mindfulness je kan helpen met dit verlies om te gaan. In de tijd tussen de dagen kun je daar zelf mee oefenen.


Meer informatie

Kosten

  • € 189,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 239,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 289,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • (prijs is voor alle drie de dagen tezamen)
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Mieke Ankersmid is een ervaren rouwtherapeut en mindfulness-trainer. Sinds de jaren '80 is zij op verschillende manieren bezig geweest met meditatie en lichaamsbewustzijn; de laatste jaren vooral in de traditie van de Vietnamese monnik Thcih Nhat Hanh die haar door zijn eenvoud sterk aanspreekt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld