MENU

Allerzielen: Ik blijf aan je denken

Online aanmelden voor deze dag is mogelijk tot vrijdag 26 oktober 17:00 uur. Voor aanvang is er ook nog verkoop aan de deur.
Het Dominicanenklooster Huissen nodigt u uit om gezamenlijk stil te staan bij het heengaan van onze dierbaren. We zoeken elkaar op en putten troost en nabijheid in stilte, muziek en woord en verlangen naar licht.
Op Allerzielen gedenken we onze lieve doden. We steken een lichtje op, we bezoeken de graven, we noemen de namen – hardop of in stilte, we leven van de herinneringen.

Leo Fijen zal teksten en gebeden voordragen uit zijn werk, ook zullen Erik Galle en Johan van der Vloet teksten voordragen. Daaromheen klinken delen uit het Requiem van Karl Jenkins, uitgevoerd door Capella Phos Hilaron, vocalisten en instrumentalisten, onder leiding van Elske te Lindert.

Er wordt gelegenheid geboden om een lichtje te ontsteken.

Op de dag is het boek 'Ik blijf aan je denken' en het tijdschrift 'Overleven na de dood' te koop voor 5,00 euro (setprijs).

De toegangsprijs bedraagt 10,00 euro, inclusief koffie, thee en een drankje. Voor wie wil is er om 17.30 uur een eenvoudige maaltijd. Deze maaltijd kost 10,00 euro.


Meer informatie

Kosten

 • toegang  € 10,-
 • toegang en eenvoudige maaltijd  € 20,-

Begeleiding

 • M.m.v. Leo Fijen, theoloog, televisiemaker bij KRO-NCRV, auteur van veelgelezen boeken over het kloosterleven en alledaagse spiritualiteit.
  Erik Galle, priester, psychotherapeut en auteur van diverse boeken waarin de zoektocht naar de binnenkant van God en mens centraal staan. 
  Johan van der Vloet, diaken, theoloog, psycholoog en docent. 
  Capella Phos Hilaron
  Instrumentalisten en vocalisten o.l.v. Elske te Lindert
  met delen uit het Requiem van Karl Jenkins

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld