MENU

Workshop Dit ben ik, dit is mijn verhaal

In ieder mens wonen verhalen, die kun je zo vertellen, vrij en ‘op de tast’. Beelden kunnen je daarbij helpen om er een geheel van te maken. Ontdek hoe heilzaam het is om zo oude en nieuwe verhalen te delen met anderen.
Inhoud
Jezelf vertellen, hoe doe je dat? Zijn daar woorden voor en welke dan? En de stiltes, vertellen die ook? Durf ik het eigenlijk wel, is mijn verhaal wel de moeite waard? Kan iets wat soms zo kwetsbaar is wel tevoorschijn komen in een verhaal? En zou er ook in mij die kracht van de verbeelding kunnen stromen? Laat je verrassen hoe de verhalen van jou en de ander elkaar kunnen raken en verwonderen.

Opzet
Ieder verhaal bestaat uit beelden. In deze workshop leer je daar contact mee te maken en ontdek je gaandeweg dat zij je kunnen helpen om vrij en zonder tekst op papier te kunnen vertellen. Daarbij raak je bewust van de taal van het lichaam. Voor deze wijze van vrij vertellen kun je zowel een oud verhaal als basis nemen of een eigen herinnering gebruiken.


Meer informatie

Kosten

Begeleiding


  • Pete Pronk, verhalenverteller, docent beeldend vertellen en stemexpressie.
    Gefascineerd door ‘het verhaal van de stem’, met name door mensen van het Roy Hart Theatre. Hij geeft eendaagse en  meerdaagse workshops, zijn werkwijze is open en speels met specifieke aandacht voor eigen kwaliteiten.
    www.petepronk.nl
    Roy Hart Theater www.roy-hart-theatre.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld