MENU

Weekend Assertiviteit en Heldere communicatie i.c.m. zenmeditatie

Het weekend van 28 februari is geannuleerd.
Je leert voldoende zichtbaar te zijn. Je oefent om op een rustige en duidelijke manier voor jezelf op te kunnen komen. Je leert je gevoelens te verwoorden en je behoeftes uit te spreken. We oefenen met rollenspel in herkenbare situaties.
Training assertiviteit en Heldere Communicatie

De training kenmerkt zich door een veilige sfeer en een heldere methode. Je maakt stapsgewijs kennis met de verschillende elementen van communicatie en traint deze meerdere keren waardoor je er ervaring in krijgt. 
Er wordt gebruik gemaakt van rollenspel waarin herkenbare praktijksituaties worden nagebootst. Je bent vrij om deel te nemen aan het rollenspel of te leren door anderen te observeren. 
De uitwisseling met de mededeelnemers is  motiverend en de persoonlijke begeleiding stimuleert je en helpt je om over eventuele hobbels heen te komen.
Je kunt eigen situaties waarvan je het als lastig ervaart om goed te communiceren indragen als voorbeeldsituatie.

Reactie
Op een humorvolle manier, kraakhelder en ogenschijnlijk simpel weet Paul in zijn workshop over te brengen hoe je jezelf meer kunt laten zien in je communicatie. De praktijkvoorbeelden en de oefeningen met de groep gaven verrassende inzichten. Er werd veel gelachen, er was wederzijdse erkenning en herkenning en het werd nergens zwaar of zweverig. Top!  Karin Groot
Meer reacties: https://www.destressontknoping.nl/feedback-workshop-communicatie-assertiviteit-5-avonden/


Zenmeditatie
Paul Loomans is zenmonnik. Gedurende de drie dagen beoefenen we 's morgens en 's avonds zenmeditatie. We zitten bij voorkeur op een kussen, maar je kunt ook gebruik maken van een bankje of een stoel. Kussens en bankjes zijn aanwezig. Neem gemakkelijk zittende kleren mee, waarin je vrij kunt ademhalen. De sessies zijn ook toegankelijk voor beginners.

Programma
Vrijdag
19.30 uur: Aanvang, kennismaking
20.00 - 21.00 uur: introductie in meditatie
De verdere avond is vrij

Zaterdag
8.30 uur: Ontbijt
9.30 - 10.30 uur: Meditatie
10.45 – 12.15 uur: Workshop
12.30 uur: Warme maaltijd
14.30 – 16.30 uur: Workshop
17.30 uur: Avondmaaltijd
19.30 – 20.30 uur: Meditatie
20.45 uur: Avondwandeling

Zondag
8.30 uur: Ontbijt
9.30 – 10.30 uur  Meditatie
10.45 –12.15 uur: Workshop
12.30 uur: Warme maaltijd
14.00-15.00 uur: Afsluiting


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 11 december 19.30 uur t/m zondag 13 december 2020 15.00 uur
    Code: 20171

Kosten

Begeleiding


  • Paul Loomans
    , oprichter van De StressOntknoping, auteur van ‘Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen’ en ‘Goed gevoel, emoties als medicijn’. Paul Loomans is zenmonnik sinds 1984. Hij begeleidt mensen individueel en in groepen om vanuit rust leven. Assertiviteit en Heldere communicatie is een van de drie themaworkshops die hij geeft. Paul Loomans was vroeger acteur en regisseur. Hij speelt zelf de rollen in het rollenspel. 
    www.destressontknoping.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld