MENU

Zomerdagen Meer verbonden met je stroom

Inspirerende zomerdagen om dichterbij je eigen stroom te blijven en meer stroming in contact met anderen te ervaren’. Bewust en actief bezig zijn met vitaliteit en verbinding in je leven.
(Let op: In juli en augustus is het niet mogelijk om een voor- of na-overnachting bij te boeken.) 

Ben je al langer bezig op het bewuste pad? En heb je al zoveel meer contact met je hart en je zachtheid gevonden? Ook al oefenen we ons in oordeelloosheid, het kan een grote uitdaging zijn. Hoe vaak hebben we niet toch nog oordelen over onszelf of een ander?  

Soms brengt het leven je ervaringen naar je hart. Volle en rijke, die plezier in het leven aanwakkeren, en misschien wat avontuur. Ervaringen die je voor altijd wilt bewaren. En ook kom je ervaringen tegen die je liever niet had gewild. Die vooral pijnlijk, verdrietig of te groot zijn om in een keer te verwerken. We leren ermee te leven, en al die ervaringen bij elkaar hebben een weerslag op ons lichaam en onze geest. Dat laat zich zien in hoe we functioneren op het werk of in het gezin.

Wanneer we contact maken met wat er werkelijk leeft in het moment, en daar met mildheid naar kijken, dan ontstaat er meer acceptatie en ruimte voor groei. Dat is niet altijd gemakkelijk. Soms stoppen we iets liever weg.

Verlang je naar een gezonde zelfverbinding en meer gemak en stroming in je relaties en vriendschappen?  Dat je anders met jezelf en de ander kunt omgaan omdat je beter begrijpt wat er nu werkelijk gebeurt? Je krijgt hier inzichten en concrete handvatten bij want heldere en bewuste communicatie kan enorm helpen.

Je maakt kennis met de handvatten van de Geweldloze Communicatie en past deze je die toe in situaties uit je leven.

We vertalen de oordelende gedachten en luisteren naar wat onze gevoelens ons te vertellen hebben. Zo ontdekken we waar we naar verlangen en nodig hebben om beter afgestemde keuzes te maken. Keuzes die meer gezond zijn voor jezelf en je omgeving.

Voor wie het nog dieper wil integreren werken we een dagdeel met opstellingen.

Er is ruimte voor je lichtheid, vitaliteit en levensstroom. Er is ruimte voor verstilling en dynamiek. Ruimte om te delen, spelen en bewegen. Alles om hoofd, hart en lichaam weer meer met elkaar in balans te brengen. 

We creëren ruimte in je lichaam en ruimte in je ziel. Daarmee breng je meer delen van jezelf tot leven. En dat geeft toegang tot een groter of ander potentieel.

Wat eerdere deelnemers zeggen:

“ Ik heb genoten, gelachen, geleerd en inzichten vergaard. Wat kan het toch lonend zijn om uit je comfort zone te stappen. Karmin weet op een liefdevolle manier ruimte te geven aan alles wat naar boven komt” (Rachel van D. )

“ Er was een hele ontspannen en fijne sfeer. Het was veilig om te zeggen wat er in je speelde en er werd “echt” naar je geluisterd. We hebben handvaten gekregen om zelf thuis mee aan de slag te gaan en het mooie, in elke situatie is dit toe te passen! (Ilse S.T.)

“ Ontroerende week doordat ik geraakt werd in weggestopte delen, en ook die welkom waren. ” (Francoise)

“ Dank je wel voor een hele mooie week met inzichten die maken dat mijn levensenergie meer kan gaan stromen. Inzichten die me zelfs helpen om de rode draad te zien door alle gedoe heen… In vertrouwen verder.” ( J. K. )

“De ideale manier om op een intensieve en toch ontspannen manier te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Helmie’s persoonlijkheid, warmte, aandacht, manier van werken en de ambiance hielpen hierbij enorm”. (Peter v. D.)


Meer informatie

Datum

 • Woensdag 7 augustus 19.30 uur t/m zondag 11 augustus 2024 15.00 uur
  Code: 24245

Kosten

Meer info over tarieven

 • € 599,- Tarief A
 • € 699,- Tarief B
 • € 769,- Tarief C
 • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding


 • Helmie Willems
  , Gecertificeerd trainer/coach in Nonviolent Communication™ en het werken met systeemdynamieken. In haar beroepsleven maakt zij keuzes vanuit innerlijke bezieling waarbij het willen bijdragen aan herstel van gezonde relaties en teams een sterke drijfveer is geworden. www.meerinverbinding.nl 


  Karmin Schaap.
   Gecertificeerd trainer Geweldloze Communicatie. Sinds 2007  draagt zij deze communicatie uit binnen de Jeugdzorg en Onderwijs waarin zij veel mensen heeft kunnen inspireren en ondersteunen met coaching en trainingen. Karmin is geïnspireerd hoe je als mens vanuit liefde, mededogen en bewustzijn meer verbinding met jezelf kunt ervaren en met de wereld om je heen. 
  Mail:kschaap29@gmail.com 

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld