MENU

Inspiratiemiddag Vrienden van Dominicanenklooster Huissen

Draag je het klooster een warm hart toe en wil je meer weten over de Vriendenstichting, kom dan naar deze feestelijke middag die in het teken staat van saamhorigheid!


Ik wandel door de prachtige kloostertuin. Ik stel me open, zo goed als ik kan. Ik hou van deze plek. Van de rust van de tuin, van de wijsheid die ademt uit de poriën van het gebouw, van de levenslessen die ik als rijp fruit plukken mag.
En jij? Voel jij je hier ook thuis?


Vele mensen zijn als medewerker, trainer, gast, broeder of kapelbezoeker al verbonden met het klooster. En sommige mensen willen die band nog verder versterken. Misschien jij ook wel?

De stichting Vrienden van het Dominicanenklooster maakt daarom ook financiële steun (naar draagkracht) mogelijk. Daarmee begunstigen we al het moois dat het klooster te bieden heeft. We zorgen voor zichtbare verbeteringen aan gebouw en tuin. En we maken bijzondere projecten mogelijk voor mensen die het moeilijk hebben.

Als je meedoet, nodigen we je ieder seizoen nodigen we jullie uit voor een bijzondere bijeenkomst. Om te laten zien hoe we samen verschil maken en om samen iets leuks of moois te doen.

Voel je je verbonden met het klooster en wil je misschien wel financieel bij dragen aan de prachtige plek die het klooster biedt? Dan nodigen we je graag uit voor een feestelijk samenzijn op 24 september. We zien je graag als gast. Door te komen geef je aan dat je ons initiatief in je hart steunt. Je verplicht je tot niets.

Christa Anbeek (Hoogleraar aan de Radbouduniversiteit) vertelt ons iets over het belang van gemeenschappen met lef in tijden van vernieuwing. Herman Weelink (Koordirigent en Stembevrijder) zal die gemeenschapszin op zijn eigen manier in ons oproepen. En we zullen het gebouw en de tuin beter leren kennen.

En natuurlijk vertellen we je wat het voor jou betekent om op deze manier vriend van het klooster te worden.

Als je overweegt om te komen, stuur dan een mailtje aan vrienden@kloosterhuissen.nl.

We hopen van harte dat je komt. Dompel je onder en besluit dan of je met ons meeloopt.


Meer informatie

Kosten

  • Van harte welkom!  € -,-

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld