MENU

Ruimte huren


Ruimte huren in het klooster

Dominicanenklooster Huissen is een unieke plek voor uw verblijf of bijeenkomst. De authentieke kloostersfeer, onze flexibiliteit en gastvrijheid maken het Dominicanenklooster tot een bijzondere en inspirerende plek voor één- of meerdaagse vergaderingen, meetings,  symposia, evenementen of trainingen.
Het klooster is geschikt voor eendaagse bijeenkomsten tot 300 personen en meerdaagse bijeenkomsten tot 80 personen. Het klooster beschikt over 14 zalen, diverse subruimtes, 51 kamers en 80 bedden.
De sfeervolle kapel is uitermate geschikt voor lezingen, muziek en congressen. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van de binnenkamer, een bijzondere meditatieruimte of de prachtige kloostertuin.

(Bekijk het volledige overzicht bij zalen)

Er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Om een eerste indruk te krijgen kunt u dit filmpje bekijken.
U bent van harte welkom! 

Overnachten
In de ruime kamers van het authentieke kloostergebouw kunnen 56 personen overnachten. Toiletten en douches bevinden zich op de gang. In De Herberg bevinden zich nog 20 kamers met eigen sanitair voor maximaal 24 gasten. Hiervan zijn 2 kamers geschikt voor mindervaliden. 

Diverse mogelijkheden
- U kunt uw verblijf meer inhoud geven door het aan te vullen met een rondleiding of een workshop op gebied van: meditatie, zang, schilderen of klankschalen.
- U bent van harte uitgenodigd bij de diensten en vieringen in de kapel.
- 1 zaal is voorzien van een keuken. Dit geeft jongerengroepen de mogelijkheid zelfvoorzienend in het Dominicanenklooster te verblijven.
- Het buitengebouw De Herberg kan eventueel volledig afgehuurd worden, zodat u enige gebruiker bent.
Afhankelijk van uw wensen maken we graag een offerte op maat.

Eten en drinken
Onze kloosterkeuken verzorgt uitsluitend vegetarische maaltijden die dagelijks vers voor u worden bereid. De koks hebben veel ervaring met maaltijden voor grote groepen en met diëten en voedselallergieën of -intoleranties.

Ook een fijn idee:
Met uw boeking levert u een bijdrage aan de sociale projecten die in het Dominicanenklooster worden georganiseerd. Onze sociale projecten

We zien u graag
Om de speciale sfeer van ons klooster en de diverse mogelijkheden zelf te ervaren, nodigen wij u graag uit voor een rondleiding en kennismaking. Maak een vrijblijvende afspraak! Neem contact op. 

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld