MENU

Graag geziene gasten
Het Dominicanenklooster Huissen is lang niet altijd een stilteklooster, jaarlijks ontvangen we een veelheid aan gasten. Soms individueel, soms via een organisatie, bedrijf, trainingsburo of school. Soms eenmalig, of soms heel regelmatig en voor een langere tijd.

Enkelen van die vaste gasten zijn: 


Instituut Menz
Instituut Menz is gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en maatwerktrajecten op het gebied van communicatie- en persoonlijke & professionele ontwikkeling. Zij werken met NLP, mindfulness, (neuro)wetenschappelijke onderbouwing en zijn gevestigd in de regio Arnhem en Nijmegen.
Meer info op www.instituutmenz.nlSt. Contextueel Pastoraat

Contextueel pastoraat is de benaming van een praktijktheorie en een methodiek ten behoeve van pastoraat en geestelijke verzorging die op gelijkwaardige wijze gebruik willen maken van theologische en filosofische, psychologische en systemische inzichten.
Meer info op www.contextueelpastoraat.nl

Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie
Een scholings instituut in de authentieke haptonomie, een benadering die de invloeden van het menselijke gevoelsleven op ons welzijn bestudeert. Een verstoring van de balans tussen verstand en gevoel heeft een veel grotere impact op ons leven dan meestal wordt onderkend. 
Meer informatie op www.haptonomie.comDe School voor Transitie
De School voor Transitie begeleidt organisaties, hun leiders en medewerkers in het worden van een secure base: een plek waar het plezierig is om te werken en te leren en waar je wordt uitgedaagd het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. De School voor Transitie is dé expert die de wereld van persoonlijke groei en leiderschap samenbrengt met de praktische werkelijkheid van elke dag.
www.deschoolvoortransitie.nl

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld