MENU

  De belangrijkste maatregelen die we hebben genomen:

  We bieden alleen 1-persoonskamers aan. In de Herberg heeft u douche en toilet op uw kamer. In het klooster is er een douche en toilet op de gang. U dient gebruik te maken van de aan u toegewezen douche en toilet. Tijdens uw verblijf dient u hiervan gebruik te maken.

  Vanwege de maatregelen omtrent 1-persoonskamers rekenen wij een toeslag van €19,50 p.p.p.n.

  U ontvangt een korting van €40,- per nacht als u thuis overnacht.

  Het boeken van een voor of na-overnachting is alleen onder voorbehoud mogelijk. Een week voor aanvang krijgt u definitief bericht voor akkoord/ niet akkoord. 

  Bij aankomst in het klooster informeren wij naar de gezondheid van u en uw huisgenoten. Wij kunnen u alleen ontvangen als u of uw huisgenoten de laatste 14 dagen geen corona-klachten hebben gehad.

  We hebben aangepaste protocollen voor reiniging en hygiëne.

  Wij vragen u om direct bij binnenkomst uw handen met desinfecterende gel te reinigen.

  Om de afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen is het aantal groepen en het aantal deelnemers per groep beperkt.

  De zaalopstelling is opgesteld volgens de 1,5 meter regel en alle begeleiders hebben hun programma hier ook op aangepast.

  We hebben logistieke routes uitgezet om de afstand van 1,5 meter goed te kunnen waarborgen.

  De maaltijden en de koffie- en thee voorzieningen zijn aangepast.

  Deelname aan de vieringen in de kapel is beperkt mogelijk en afhankelijk van het aantal gasten. Ook de paters houden afstand en na afloop verlaten de paters als eerste de kapel. Daarna volgen de gasten op 1,5 meter afstand van elkaar.

  Er is 24 uur per dag iemand aanwezig in het klooster.


  Tot slot zijn wij verplicht toe te zien op naleving van de afspraken en spreken we u aan als dit niet het geval blijkt te zijn. Als  u tips voor ons heeft, horen we het graag.

  Inschrijven en annuleren

  U kunt zich inschrijven voor de activiteiten in juni en de hele zomer en uiteraard ook voor het najaar. Indien een programma vanwege wijzigingen van de corona-richtlijnen toch niet door kan gaan, dan zijn we genoodzaakt het programma door te schuiven naar een later moment. Dat is voor u uiteraard geheel kosteloos. Als u al betaald heeft, vragen we u vriendelijk om het klooster steunen en het geld niet terug te vragen. Als u dat toch wenst, kan dat uiteraard.

  Indien u vanwege coronaklachten moet annuleren is dat kosteloos. Indien u vanwege andere redenen dan corona annuleert, gelden de gebruiken annuleringsvoorwaarden.

  Wanneer is er wat te doen?

  Kalender wordt geladen...

  Bekijk het volledige overzicht >

  Volg ons op Twitter Twitter icon

  Ontvang onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
  Aanmelden

  Lees hier de Kloosterkrant

  Het Klooster in beeld