MENU

  Algemene voorwaarden

  Annulering en annuleringskosten
  Wij behouden ons het recht voor om een programma te wijzigen en bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren.
  Bij annulering door het Dominicanenklooster Huissen krijgt u uw geld volledig terug.
  Als u zelf uw deelname annuleert tot 2 weken vóór aanvang incasseren we alleen €30,00 administratiekosten. Bij annulering vanaf 2 weken tot één week vóór aanvang brengen wij de helft van het deelnamebedrag in rekening. Bij annulering binnen één week voor aanvang én bij onderbreking van het programma is het volledige bedrag verschuldigd.
  Bij annulering van concerten, voorstellingen, korte workshops en lezingen bent u het volledige bedrag verschuldigd.

  Bij annulering doorschuiven naar een volgend programma is niet mogelijk.

  Wij verzoeken u vriendelijk om schriftelijk of per mail te annuleren.

  Voor projecten (met PJ programma-code) geldt een afwijkende annuleringsregeling. Deze kunt u telefonisch opvragen bij het secretariaat (026-3264422).

  Annuleringsverzekering
  Wij adviseren om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit voorkomt teleurstelling bij u en helpt ons de financiering van onze activiteiten te waarborgen.

  Tarieven
  De vermelde tarieven zijn inclusief btw en alle overige kosten, tenzij anders vermeld. De verblijfskosten zijn op basis van een eenpersoonskamer. Huisgenoten mogen een kamer delen. In dat geval wordt een bedrag van € 19,50 per persoon per nacht in korting gebracht. De opgegeven kosten zijn excl. €1,- p.p.p.n. toeristenbelasting. 

  Ons uitgangspunt is dat de kosten geen belemmering mogen zijn voor deelname. U vindt bij bepaalde programma’s daarom inkomensafhankelijke tarieven. Het A tarief geldt indien u (gezamenlijk) een inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Het B tarief is voor inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Het C tarief is bedoeld voor inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Mochten deze tarieven een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen. Onder bepaalde voorwaarden is korting mogelijk.

  Aanmelding en betaling
  U kunt zich opgeven via het insturen van de aanmeldingskaart of via onze website www.kloosterhuissen.nl. Ook voor concerten, voorstellingen en symposia dient u zich vooraf aan te melden.
  Betaling geschiedt via automatische incasso.

  Voor- of na- overnachting
  Voorafgaand aan of na afloop van uw deelname aan een programma kunt u een- of meerdere nachten verblijven in het klooster. Verblijf kost € 49,- per persoon per nacht op basis van een 1-persoons kamer, incl. ontbijt. Reserveert u voor 2-personen op een 2 persoons kamer dan betreffen de kosten € 35,- per persoon per nacht, inclusief ontbijt. Neemt u voor beschikbaarheid vooraf contact op met de receptie (026-3264422).

  Maaltijden: Diëten en allergenen
  Het is van belang dat u minimaal 10 dagen voor aanvang van uw verblijf uw dieet of uw voedsel-allergie of voedsel-intolerantie (van uw groepsleden/deelnemers) aan ons doorgeeft. Wanneer u dit later doorgeeft kunnen we niet garanderen dat we een (veilige en) passende maaltijd kunnen bieden.

  Informatie
  Als u aanvullende informatie wenst over onze programma's of over verblijfsmogelijkheden, kunt u die verkrijgen via telefoon (026-3264422) of email (info@kloosterhuissen.nl)

  Wanneer is er wat te doen?

  Kalender wordt geladen...

  Bekijk het volledige overzicht >

  Ontvang onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
  Aanmelden

  Lees hier de Kloosterkrant

  Het Klooster in beeld