MENU

Patershuis Voor Zaken van Zin en Ziel

Patershuis biedt flexibele werk- en inspiratieplekken voor ZZP-ers, kleine ondernemers en andere creatieve personen en groepen die werkzaam zijn binnen de kernwoorden van Dominicanenklooster Huissen, Bezinning, Bezieling en Beweging, actief zijn op het terrein van:

  • Zingeving, religie en spiritualiteit,
  • Kwetsbare groepen,
  • Maatschappelijke urgente thema's of
  • Persoonlijke ontwikkeling
     

Patershuis is gevestigd in een van de kloostergangen van het Dominicanenklooster Huissen. De kloosterlijke sfeer, de dagelijkse vieringen in de kapel en meditaties zorgen ervoor dat je werkplek is ingebed in een omgeving die bij je werkzaamheden past. Daarnaast hoef je zelf nergens aan te denken. Alle praktische zaken worden verzorgd zodat jij je kunt focussen op je werk. De kantoren zijn volledig ingericht en voorzien van een beveiligde internetverbinding. Er is een gedeelde kopier/scanner/printer beschikbaar, de kantoren worden voor je schoongemaakt en voor koffie, thee en dagelijks verse soep wordt gezorgd. 

Je deelt je werkruimte met collega’s zodat er interactie kan ontstaan. Vooraf kun je je werkplek reserveren. Naast je werkplek kun je gebruik maken van een lounge hoek in de gang en een pantry. Verder kun je gebruik maken van een aantal openbare ruimtes in het klooster, zoals de stilteruimte, de kapel en de kloostertuin.

Voor 1 op 1 gesprekken zijn aparte ruimtes beschikbaar. Voor groeps-bijeenkomsten kun je in het klooster ruimtes huren en overnachtingen en/of maaltijden zijn mogelijk.

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld