MENU

Kloostergasten

IN VERBAND MET CORONA IS HET GASTENVERBLIJF VOORLOPIG GESLOTEN.
Indien u toch graag op individuele basis in het klooster wenst te verblijven, kunt u zich aanmelden voor een van de volgende programma's:
Op zoek naar...
Vrije retraite

Individuele retraite

 

Individueel verblijf

Wanneer u individueel de stilte zoekt is het mogelijk om enige tijd in het gastenverblijf van het klooster te verblijven. In een kloosterlijke sfeer kunt u de stilte zoeken om op adem komen of om enige tijd te studeren of te schrijven of zich voorbereiden op een belangrijke levenskeuze. U bepaalt uw eigen dagritme en u vult zelf uw eigen programma in. U beschikt tijdens uw verblijf over een eigen kamer en over een gezamenlijke keuken en huiskamer. Tijdens de ochtendkoffie kunt u de bewoners, medewerkers en vrijwilligers ontmoeten. U geniet u de warme maaltijd samen met de leden van de communiteit. Tijdens uw verblijf is een gesprek mogelijk. 

Kloostergasten. Verblijven bij klooster HuissenDaarnaast bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de dagelijkse vieringen in de kapel. Tevens kunt u deelnemen aan de vaste activiteiten in het klooster, zoals de cantorijrepetitie op woensdagavond of het zenuur op donderdagavond. Ook kunt u tijdens uw verblijf deelnemen aan concerten in het klooster.

Aanmelding voor een individueel verblijf in het gastenverblijf loopt telefonisch via de gastenbroeder Henk Jongerius (026 - 326 44 41, weekdagen tussen 17.30 uur en 18.15 uur. Belt u voor andere vragen dan over het gastenverblijf ons algemene nummer 026-326 44 22).

Bij geen gehoor kan het zijn dat de lijn bezet is. U verneemt dan echter geen in-gesprek-toon, vanwege het doorkiessysteem. Probeert u het enkele minuten later nogmaals.

Wilt u met een groep verblijven of heeft u vragen over een van onze programma's? Neemt u dan tijdens kantooruren contact op met het secretariaat, 026-3264422 of info@kloosterhuissen.nl

Kosten
Voor het gastenverblijf gelden de volgende verblijfkosten: 
A € 35,00
B € 49,00
C € 59,00
Prijzen op basis van 1 persoonskamer, excl. btw en  €1,00 toeristenbelasting per persoon per nacht. Inclusief maaltijden, koffie en thee.
De tarieven zijn inkomensafhankelijk. Het A tarief geldt indien u (gezamenlijk) een inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Het B tarief is voor inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Het C tarief is bedoeld voor inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren.

Groepsverblijf

De gastenverblijf-formule is slechts beschikbaar voor 3 gasten tegelijk. Wilt u met een groep komen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt dan zelf het programma invullen van uw verblijf. In overleg met u kunnen we activiteiten organiseren, zoals creatieve en muzikale workshops en meditaties. Kijk voor de verschillende mogelijkheden op www.kloosterhuissen.nl/ruimte-huren>>


Voor verblijf met een groep kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Verhuur: 026-3264421 of accommodatie@kloosterhuissen.nl

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld