MENU

Vierdaagse Oude meesters - fijn portret schilderen

De Renaissance biedt ons een brede ruimte om verschillende stijlen van schilderen te leren kennen. In deze dagen gaan we op reis door de schilderijen van de oude meesters – Botticelli, Bronzino, Leonardo da Vinci, van Eyck en andere tijdgenoten.
Onze bestemming bereiken we door het gebruik van authentieke schildertechnieken. Op een daartoe voorbereid houten paneel gaan we met eigeel, olie en pigment een indrukwekkende kopie schilderen van een door u gekozen meesterwerk. Verder zullen we met een aantal fijnere technieken kennismaken, met de diepte van de kleuren en de effecten van licht en schaduw die in de portretten ontstaan.

Klik hier voor meer inspiratie.

Om een haalbare keuze van schilderij te maken – stuurt u de afbeelding van uw voorkeur naar de docent op info@martinartstudio.com voor overleg.

Voor dit programma wordt uitgegaan van € 50,00 materiaalkosten. Met de docent af te rekenen tijdens het programma.

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona
We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Kosten

  • € 399,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 459,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 499,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Martin Mandaliev, afkomstig uit Bulgarije en de 4de generatie van een familie van iconenschilders.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld