MENU

Driedaagse Zin in zingen

Ervaar de vreugde van het samen zingen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit!
Drie dagen samen zingen, klanken maken, ontspannen en met plezier. Goede ademhaling en stemgebruik zijn ook aandachtspunten. We zingen van wereldmuziek tot klassiek, één- en meerstemmig. Er is veel ruimte voor individuele aandacht, zodat iedere stem tot ontplooiing kan komen. 

Als corona ten tijde van dit programma nog altijd een rol speelt, zullen de volgende aanpassingen gelden:
Afhankelijk van de omstandigheden in december wordt een veilige maximale groepsgrootte bepaald. Er is veel aandacht voor de individuele stem in vorm van ‘masterclasses’, daardoor kan je voor je eigen stem veel leren, pak je kans!
Tijdens de zang-sessies zullen we rekening houden met goed luchten tussendoor om veilig te kunnen zingen.
We houden de adviezen van het korennetwerk en het RIVM in de gaten.

Dit programma is geschikt voor mensen zonder en met enige zang-/koorervaring.

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona

We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.


Meer informatie

Kosten

  • € 278,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 338,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 398,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding


  • Frohmut Knie, zangdocente en dirigente uit Arnhem, leidt drie koren Zingen voor je Leven in Arnhem, Ede en Nijmegen en dirigeert het vrouwenensemble Vocal Impulse in Zutphen, verder geeft ze ook zangles in Arnhem. www.frohmut-stem.nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld