MENU

Kerstmis in het klooster

Ook dit jaar kunt u Kerstmis vieren in het klooster. De gezelligheid en inspiratie met elkaar, de vieringen, mooie programmaonderdelen, ‘ons eigen kerstverhaal’ en de gastvrijheid van het Dominicanenklooster maken van ‘Kerstmis in het klooster’ een bijzondere ervaring.


We zorgen voor een programma dat past in deze Corona tijd. U volgt het programma in subgroepjes, in kleine, volgens de richtlijnen verantwoorde aantallen. Voor ieders veiligheid vinden we het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met hygiëne en de 1,5 meter maatregel. Maar wat we niet op afstand willen houden is de gezelligheid, want al geven we elkaar de ruimte, het wil niet zeggen dat we niet nader tot elkaar kunnen komen. Ook bezinning en stilte maken onderdeel uit van het programma. U bent van harte uitgenodigd om de kerstdagen met ons te vieren!

Overnachtingen, maaltijden en drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

We werken nog aan het detailprogramma. 

Programma's in Dominicanenklooster Huissen in tijden van Corona 
We hebben extra maatregelen genomen en een protocol opgesteld om te zorgen dat uw verblijf veilig en verantwoord is voor u én ook voor de bewoners en voor onze medewerkers. Alleen samen met u kunnen we zorgen dat hygiëne en de afstand van 1,5 meter gewaarborgd blijft.
Lees de laatste update van ons coronaprotocol op onze homepage. We verzoeken u het protocol vóór uw vertrek naar Huissen door te nemen.

 


Meer informatie

Datum

 • Dinsdag 22 december 11.00 uur t/m zaterdag 26 december 2020 14.30 uur
  Code: 20234

Kosten

 • € 397,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
 • € 477,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
 • € 527,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
 • Ivm corona maatregelen zijn alle overnachtingen inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding


 • Christien Müskens en Hans Kok


  Laurence Mol

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld