MENU

Tweedaagse retraite voor broers of zussen

Samen op retraite met je broer of zus!
Een cadeau voor jou en je broer/zus waarbij je op creatieve en verdiepende wijze met elkaar kijkt naar je gezin van herkomst met als doel elkaar beter te kunnen verstaan.
De relatie tussen broers en zussen is in meeste gevallen de langstlopende relatie in je leven. Hierin kun je veel voor elkaar betekenen, maar je kunt elkaar ook in de weg zitten.

Je duikt tijdens deze retraite in je eigen verhaal van je gezin van herkomst, waarbij je voor jouw belangrijke momenten deelt met je broer/zus. Je ontdekt wat je voor elkaar betekend hebt en hoe dit in de toekomst verder vorm kan krijgen.

Dit alles gebeurt in een veilige en besloten groep van maximaal 16 deelnemers, of te wel 8 koppels. We werken met 8 blokken verdeeld over beide dagen, waarbij we afwisselend wandelen, creatief bezig zijn, elkaar bevragen en verdiepend werken.

De kloostervieringen in de ochtend en avond kunnen je ondersteunen bij de ontdekkingen die je samen maakt en een nieuw perspectief bieden. Voel je uitgenodigd om hieraan deel te nemen.


Meer informatie

Datum

  • Donderdag 17 oktober 11.00 uur t/m vrijdag 18 oktober 2024 15.30 uur
    Code: 24293

Kosten

Meer info over tarieven

  • € 290,- Vast tarief
  • Prijs p.p. Inclusief verblijf op een 1pk. 2pk: korting van €20,- p.p. Je kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Noteer het in het opmerkingen veld, dan wordt het na aanmelding door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld