MENU

Meerdaagse Talentontwikkeling met inspirerende werkvormen, een reis door je leven

Ervaar de kracht van je drijfveren en talenten. Om daarna vanuit passie hernieuwde keuzes te kunnen maken. Door je ervaringen te bundelen kom je tot een nieuw proces van ontdekken. Laat je verrrassen door de inspirerende kunst werkvormen en ontwikkel een ‘bewust-zin’ die je energie geeft. 

Flow ervaren, bewust-zin en verbinding 
Deze workshop is voor iedereen die nieuwe inspiratie en eigen hernieuwde mogelijkheden wil ervaren en ontdekken. Evengoed kunnen deze dagen je energie geven op een mogelijk kruispunt of moeilijkheden in jouw leven.

Je haalt niet genoeg voldoening uit je werk of wilt stoppen met werken. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt, kunt moeilijk keuzes maken of bent niet tevreden waar je staat in het leven. Wezenlijke levensvragen kunnen onrust veroorzaken. Het programma is zo vormgegeven dat je ontdekt en werkt vanuit eigen bronnen | inspiratie, die je wellicht niet eerder bewust ervaren hebt. 
Inspiratie komt van ‘inspirare’, welke ook ‘inademen’, ‘bewust-zin’ betekent. Deze bewust-zin is belangrijk in nieuwe mogelijkheden ontdekken. Je ontwikkelt een bewustwording naar gemaakte keuzes en je geeft ruimte aan eigen ideeën en nieuwe perspectieven. Vanuit je (hernieuwde) passie, dicht bij je bronnen die je energie geven. 

Op reis door je leven middels kunst werkvormen
Het programma is opgebouwd met een kleine reis door ‘de rode draad van je leven’. 
Heldere vragen en de verrassende werkvormen zijn gevarieerd en dagen je uit. Je werkt aan “onderzoeken, ontdekken, loslaten, creëren, verdiepen, verbinden en ankeren”.  Daarbij steeds op zoek en in verbinding met jezelf. Omdat kunst beweging creëert wordt er ook gewerkt met theaterspelvormen, poëzie en beeldende kunst.

Op de aanvangsavond wordt er gestart met een intro storytelling en op de slotmiddag presenteer je kort jouw uitwerking van je proces op schilderdoek. De activerende (theater-) werkvormen en gerichte gesprekken kleuren de tweede dag. Ervaringen komen tot rust in een werkboekje welke je krijgt en waarin je schrijft. De meditatie in de namiddag van dag twee is een fijn ankerpunt in deze dagen. 

Het uitgangspunt is ‘kijken naar mogelijkheden’ en dat ‘uitproberen als proces’ verrijkend werkt. Je hoeft niet creatief te zijn om mee te kunnen doen. De groep deelnemers is klein om ieders proces goed te waarborgen. 

Voor meer informatie
Zie ook ZILT performance & organisatieontwikkeling  ziltversterkt
Op haar site vind je meer informatie.
Heb je vragen over het programma stuur gerust een mail naar hdegraaf@ziltversterkt.nl  of telefoon ZILT 0317316801  Welkom!

Heb je nog praktische vragen? Misschien vind je het antwoord bij "Veelgestelde vragen"

Reacties deelnemers
“Henriëtte gebruikt een mix van zoveel verschillende werkvormen dat je wel geraakt móet worden. Deze dagen zetten je écht in beweging met duurzaam resultaat: mijn professionele ontwikkeling heeft flink vaart gekregen”

“Niets staat met dit resultaat zo dicht bij mezelf. Haar persoonlijke benadering, grote deskundigheid en actieve vernieuwende werkvormen onderscheiden”


Er worden duidelijke kaders aangegeven en de verrassende werkvormen maakten mij los van mijn cognitie waardoor ik beweging en inzichten ervaar. Het geeft zeer goede handvatten voor de toekomst en mijn werk. Het heeft mij een grote stap laten zetten”

“Zij is doortastend, energiek en benaderbaar en in verbinding met zichzelf en de groep”

“Henriëtte heeft inzicht in waar het naar toe moet!. Ze kan complexe situaties en het grote geheel overzien. Zij is een professionele en bevlogen inspirator die mensen in verbinding brengt met zichzelf en elkaar”


Meer informatie

Datum

 • Vrijdag 1 november 19.30 uur t/m zondag 3 november 2024 16.00 uur
  Code: 24137

Kosten

Meer info over tarieven

 • € 379,- Tarief A
 • € 479,- Tarief B
 • € 529,- Tarief C
 • Inclusief verblijf op een 1pk. Je kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geef dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
 • Algemene voorwaarden

Begeleiding

 • Henriëtte de Graaf is inspirator in veranderingsprocessen, spreker en talentontwikkeling coach, het gezicht achter ZILT. Zij begeleidt mensen, teams en organisaties in veranderingsprocessen. Zij verzorgt programma’s op diverse Hogescholen en congressen en begeleidt mensen in spreken in het openbaar en is executive sprekerscoach. ZILT is zoet en zout en staat voor het stromen van energie en creativiteit. Waar het schuurt ziet Henriëtte kansen. Met mogelijkheden en effectiviteit in het vooruitzicht.
  ZILT performance & organisatieontwikkeling  
  www.ziltversterkt.nl
  Bij vragen over de inhoud van het programma: hdegraaf@ziltversterkt.nl  of ZILT 0317316801

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld