MENU

Zalige Zondagmiddag - Een nieuwe lente, een nieuw geluid!

Zondag 30 maart vindt de eerste ‘Zalige Zondag’ plaats. Het thema is ‘Springtime’.
We laten ons spelenderwijs inspireren door de lente met woorden, muziek, mijmeringen en een meditatief moment. En natuurlijk is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

Een nieuwe lente, een nieuw geluid!
De zondag heeft voor iedereen zo zijn eigen invulling. We gaan wandelen, fietsen, sporten; we bezoeken familie of een meubelboulevard; we gaan ter kerke of niet (meer); we vermaken of vervelen ons.

Voor allen die deze dag eens anders willen beleven, of die op zoek zijn naar een andere invulling van de zondag, niet naar de kerk, maar toch ... organiseert het Dominicanenklooster Huissen ‘Zalige Zondagmiddagen’.

Gelovigen, ongelovigen, strak in de leer, vrijzinnig, stille geesten of actieve werkers, atheïsten, Bijbelgetrouwen, filosofen, theologen, creatieve geesten en punctuelen zijn van harte welkom voor bezinning, ontmoeting, reflectie, een viering met woord en muziek en soep en een broodje.

De ‘Zalige Zondagmiddag’ begint om 15.30 uur en eindigt rond de klok van 18.00 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten wat beperkt te houden.

Dus: wees van harte welkom.

NB: het is wel handig om je even aan te melden, in verband met de koffie en de broodjes.
Aanmelden kan via info@kloosterhuissen.nl

Terug

Wanneer is er wat te doen?

Kalender wordt geladen...

Bekijk het volledige overzicht >

Volg ons op Twitter Twitter icon

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld