MENU

Zomerweekend: De clown zegt Ja

Zomerweekend rond ja zeggen.
Je zegt ja tegen jezelf en je medespelers. Je laat je verrassen, en je geeft je over aan de verrukking en mislukking van het moment. Je bent helemaal in het hier en nu.De clown brengt je in beweging en laat je anders kijken naar de vanzelfsprekendheden in jezelf en in de wereld om je heen. Je verwondert je over de gewoonste dingen. Je laat je verrassen en zegt ja tegen jezelf en ja tegen je medespelers en tegen alle speelse en dol dwaze ideeën, impulsen en gedachten die in je opkomen. Je bent helemaal in het hier en nu. Je geeft je over aan de verrukking en mislukking van het moment.

Bij de clown gaat het niet  om het aanleren van vaardigheden, maar in de eerste plaats om het verwerven van vrijheid in jezelf. Vrijheid waar je van geniet, waar je plezier aan beleeft, vrijheid die je laat zien en uitdraagt. Vanuit deze vrijheid ontwikkel je de clown in jezelf.

Het programma is een speelse en vrolijke afwisseling van het oefenen van je zintuigen, lachen, bewegen, clownoefeningen met en zonder rode neus. Soms is de sfeer ingekeerd en intens, soms uitgelaten, los en uitbundig. Er zijn momenten om met elkaar ervaringen uit te wisselen en tot rust te komen.

Lees ook het artikel De Rode Neus dat in 2014 in het tijdschrift Herademing verscheen.

Je bent ook welkom bij een vernieuwd clownsweekend van José dat plaatsvindt van 25-27 oktober 2024.
Binnenkort komt het programma met alle informatie online en kun je je aanmelden.


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 19 juli 19.30 uur t/m maandag 22 juli 2024 15.00 uur
    Code: 24130

Kosten

  • € 449,- Het A tarief geldt indien u een (gezamenlijk) inkomen heeft tot maximaal 1200 euro netto per maand. Tarief A
  • € 589,- Het B tarief is voor (gezamenlijke) inkomens tot maximaal 1600 euro per maand. Tarief B
  • € 649,- Het C tarief is bedoeld voor (gezamenlijke) inkomens van meer dan 1600 euro netto per maand en voor personen die de kosten kunnen declareren. Tarief C
  • Inclusief verblijf op een 1pk. U kunt ook kiezen voor overnachting/ontbijt thuis tegen een korting van €40,- per nacht. Geeft u dat dan aan in het opmerkingen veld. Na aanmelding wordt het door ons verrekend.
  • Algemene voorwaarden

Begeleiding

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld