MENU

Clownsweekend: De clown zegt Ja

Zomerweekend rond ja zeggen.
Je zegt ja tegen jezelf en je medespelers. Je laat je verrassen, en je geeft je over aan de verrukking en mislukking van het moment. Je bent helemaal in het hier en nu.De clown brengt je in beweging en laat je anders kijken naar de vanzelfsprekendheden in jezelf en in de wereld om je heen. Je verwondert je over de gewoonste dingen. Je laat je verrassen en zegt ja tegen jezelf en ja tegen je medespelers en tegen alle speelse en dol dwaze ideeën, impulsen en gedachten die in je opkomen. Je bent helemaal in het hier en nu. Je geeft je over aan de verrukking en mislukking van het moment.

Bij de clown gaat het niet  om het aanleren van vaardigheden, maar in de eerste plaats om het verwerven van vrijheid in jezelf. Vrijheid waar je van geniet, waar je plezier aan beleeft, vrijheid die je laat zien en uitdraagt. Vanuit deze vrijheid ontwikkel je de clown in jezelf.

Het programma is een speelse en vrolijke afwisseling van het oefenen van je zintuigen, lachen, bewegen, clownoefeningen met en zonder rode neus. Soms is de sfeer ingekeerd en intens, soms uitgelaten, los en uitbundig. Er zijn momenten om met elkaar ervaringen uit te wisselen en tot rust te komen.

Lees ook het artikel De Rode Neus dat in 2014 in het tijdschrift Herademing verscheen.


Meer informatie

Datum

  • Vrijdag 17 juli 19.30 uur t/m maandag 20 juli 2020 16.00 uur
    Code: 20126

Kosten

Begeleiding

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld