MENU

Inspiratiedag Grenzeloos leven

De Inspiratiedag Grenzeloos leven is volgeboekt! Aanmelden is niet meer mogelijk. 

De seniorenorganisatie KBO-PCOB, KBO Gelderland, het project Van betekenis tot het einde (www.ikwilmetjepraten.nu) en het Dominicanenklooster Huissen organiseren een inspiratie-dag in het denken en voelen over leven en eindigheid.
Een inspiratiedag over onze eindigheid

We worden ouder dan ooit en de medische wetenschap kan ons langer dan ooit in leven houden. Nooit eerder in de geschiedenis moe(s)ten zoveel mensen zelf nadenken over manieren van oud worden,  de grens van het leven en hoe ze daarmee om willen gaan.

Het leven en levenseinde roepen niet alleen medische of juridische vragen op, maar roepen vooral levensvragen op: vragen die we ons zelf stellen en waar we samen met anderen onze weg in willen zoeken.

Op deze dag doen we dat met mensen die ons daarbij inspireren, informeren en stil laten worden, maar ons ook in gesprek brengen, laten schrijven of zingen. Zoals Ivan Wolffers, die ondanks zijn ziekte, volop leeft en Claartje Kruijf, bekend als Theologe des Vaderlands. Zij zullen, naast anderen, het thema levensvragen verder met u verkennen en verdiepen.

WAT IS ER TE DOEN? BEKIJK DE FLYER >>>


     
 


Meer informatie

Kosten

  • Ik ben lid van KBO-PCOB en betaal  € 10,-
  • Ik ben geen lid van KBO-PCOB en betaal  € 25,-
  • incl. lunch, koffie en thee

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Lees hier de Kloosterkrant

Het Klooster in beeld